- Web sitesi
- www.instagram.com
Hahaha nedir senin fikrini değiştiren meselaevlenin arkadaşlar !
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hahaha nedir senin fikrini değiştiren meselaevlenin arkadaşlar !
Hahaha nedir senin fikrini değiştiren mesela![]()
ben 46'ya geliyorum hiç evlenmedim.40 ina kadar hic evlenmemis bir erkekten süpheleniyom ben..hele bizim kültürde
Fakirliqueben 46'ya geliyorum hiç evlenmedim.
biraz kısmet nasip,biraz ekonomik şartlar,biraz çocuk istememem.uzun zaman yalnız yaşamanın verdiği evde bir başkasının olma korkusu fikri.çoğaltılabilir.
acaba şüphe ettiğiniz kısım nedir ?
En önce sen kapatılSüt içmek için eve inek almak pek mantıklı bir iş değil çünkü.
Açık sözlü olduğum için miEn önce sen kapatıl
Hayır patavatsız olduğun için -.-Açık sözlü olduğum için mi
Teşbihte hata olmaz derler. Patavatsızlık ettiğimi düşünmüyorum.Hayır patavatsız olduğun için -.-
İnekle kadın arasında ne gibi benzerlik var da kendince teşbih yaptın acaba.. ağır ofansif cümleden başka bişi değil kiTeşbihte hata olmaz derler. Patavatsızlık ettiğimi düşünmüyorum.
Kötü bir benzetme olduğu için teşbihte hata olmaz dedim zaten. Hakaret gibi algılanmasın kadınlarla bir sorunum yok.İnekle kadın arasında ne gibi benzerlik var da kendince teşbih yaptın acaba.. ağır ofansif cümleden başka bişi değil ki
Kötü bir benzetme olduğu için teşbihte hata olmaz dedim zaten. Hakaret gibi algılanmasın kadınlarla bir sorunum yok.
Kadınlara değil evliliğe olan bakış açımdı ve evet yanlış anlaşıldı.beyefendi evet teşbihte hata olmaz yani teşbih yaparken hata yapmamalısınız. sizin teşbihiniz pek geçerli değil kaldı ki bu biz kadınların inekle açıklayıcı bir varlık olmamızı değil; sizin bakış açınızı göstermiştir. umuyorum ki yanlış anlaşılıyorsunuz.