Erkekler Kızlara Neden Kezban Der?

F
  • Kullanıcı Fenerbahçe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Genel Tartışma
Erkekler demez ki sadece.Kızlarda kızlara diyor, sözüm ona modern giyinmeyen kızlara aşağılamak amacı ile kezban deniyor..Son günlerde yeni moda bu diyebiliriz. Ukalalıktan başka birşey değil !

vi30nk.jpg

genelde ergenlerin hal hareketine giyimine karşı söylerler ... ya da elde edemediği kızlara kezban derler... kızlarda çok kullanır kezban lafını kızlarında tek bir sebebi vardır kibri ve kıskançlığıdır...

Aşkım bak şimdi :D kezban kavramı, erkek gibi konuşan, hareket eden, giyinen, birde üstüne üstlük kendini beğenen, beğenmiş kendini dünyanın merkezi sanan her kız için kullanılır.

Aşk şuan her red edilen veya ters cevap alan erkek karşısındaki kıza Kezban diye etiketi yapıştırıyor. Gerek yok böyle şeylere :D

Aşk şuan her red edilen veya ters cevap alan erkek karşısındaki kıza Kezban diye etiketi yapıştırıyor. Gerek yok böyle şeylere :D

İşte ne yazık ki kezbanlığı bu kadar basit seviyeye indirgeyen erkekler mevcut. Ama olsun benim için kezban kezbandır :zuha: hiç değişmez.

Kezban Paris de.
Bundan esinlenmis olabilirler.

Bu durumu Esef'le kınıyoruz. Arkadaşlar bu en başta çok ayıp bişidir.
;pup​

sevişmek istemiyorsa
sevişmem
böyle şeyler söylemem

Kezban, erkeklerde Hanzo gibi bir şeye denk geliyor olsa gerek. Hadi kaba saba görgüsüzlere Kezban dediniz anladık da adam kendisiyle sevişmeyen kıza Kezban diyor, içki içmeyen kıza Kezban diyor, yok erken uyuyana Kezban diyor falan filan. Kime göre neye göre Kezban?
Bir kız ismi kullanılmasını da yanlış tabiki.

Düşünsenize adınız Kezban.
Böyle konular ne zorunuza giderdi.

Normalde Kezban isminin anlamı çok güzel, her erkeğin hayallerini süsleyen cinsten.
Ama ben kızınca daha modern olsun diye arada kezbanoviç diyorum.
Ama bir @Alavarez tabiri olan kekomançi kadar seksi değil..

İstedikleri olmayınca hemen Kezban snksmskskks
Gerçi şimdi hala kullanılıyor mu bilmiyorum ama çok komik duruyor xd

Geri