Erkekler Kızlara Neden Kezban Der?

F
  • Kullanıcı Fenerbahçe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Genel Tartışma
Bazı erkeklerden çok duymusuzdur "kezban" diye hitap edildiğini kızlara. Neden erkekler kızlara kezban diyor sizce?

Kendi komplesklerini bastirmak istedikleri icin. Cunku kendileri de bi halt degil.ve bi isim asla kimse icin etiket teskil edemez.

Sosyal mecralarda internet üzerinden kız düşürmeye çalışan abazaların Türk kızları kezban demesi de ayrı bi ironi tabii. :rolleyes:

Ben de hep su var kadinlari assagilayan her soylem erkek zihniyetinin ortaya attigi kompleks urunu gibi geliyor kizlarr ezdirmeyin kendinizi!:p

şu* fotoğrafı eskişehir'de bi çiğ börekçide çektim arkadaşlar. erkeklere hak veriyorum.

*
BV-ns8ECMAARTX3.jpg

En azindan cig borek dememesi gerektigini ogrenmis malumatfuruş :))
Dogrusunu yazmis

çiğ börek -ği
isim
isim Çiğ kıyma, soğan ve baharat karışımının açılmış yufkaya konulup yağda kızartılmasıyla yapılan börek

çibörek sözü bulunamadı.
26 Eylül 2006 tarihinden itibaren 118.115.684 kez söz arandı.

:lelele:

çiğ börek -ği
isim
isim Çiğ kıyma, soğan ve baharat karışımının açılmış yufkaya konulup yağda kızartılmasıyla yapılan börek

çibörek sözü bulunamadı.
26 Eylül 2006 tarihinden itibaren 118.115.684 kez söz arandı.

:lelele:

Iste bunlar hep yanlis bilgi.

papagan ciborek :kiki:

Açık giyindiğinde o..pu.
Kapalı olduğunda kezban.
Küfürlü konuştuğunda bu nasıl kız.
Küfürsüz konuştuğunda kezban.
Her yere giden kıza yolcu
Gitmeyen kıza kezban

Neyse bb.

Saçma sapan davranışları olan,dikkat çekmek için şekilden şekle giren,mantıksız bulduğum kızlara derim.Herkese denmez.Genelleme yapan erkeklere saldırabilirsiniz =) Erkek versiyonlarına da kamil denilir =)

kezbanları hanzolar yarattı,
hanzoları kezbanlar yarattı,
tavuk mu yumurtadan çıktı,
yumurta mı tavuktan çıktı?

konuyu bilemicem ama kezbanların yapmaya çalıştığı mimiklerdeki kıza kezban çok güzel :D

Geri