Erkekler Kıraathanesi

• Kullanıcı Yazgı
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Erkeklere Özel
Konu sahibi son olarak 1059 gün önce görüldü
bu kıraathane de ikram falan yok mu ? hani kekimiz nerede, 15 temmuz demokrasi keki ? tayyipçiğim kıraathanelerde bedava kek var diyordu.

Cayini kahveni yudumlarken hem kitabını oku, hem kekini ye.
Daha sonra en yakin kırlarda yuvarlanmayi ihmal etme. Bol çikolata soslu bol cevizli ya hani kilo yapmasin o bakımdan şeapiyorum.

Cayini kahveni yudumlarken hem kitabını oku, hem kekini ye.
Daha sonra en yakin kırlarda yuvarlanmayi ihmal etme. Bol çikolata soslu bol cevizli ya hani kilo yapmasin o bakımdan şeapiyorum.

@Ay... bırak kendi hizmetlerini kendileri yapsınlar... paralarıyla alsınlar. Bak, ne güzel çözüm üretmişler :) Gel sen benimle kuzum, gel.

Absent abi yetiş adamı kaptırıyorduk az daha. Zor kurtardım. Abi be bi hakim ol hemen bir kek'e pert oluyorsun. Ben getiririm sana ahaha. Olmadı arvat gibi tatlı yapan çok hallederiz ya. :cool:

@Ay, Hira kendi mekanınıza dönsenize siz hııı?? Kek istemiyok biz. Free_EyeS alacaz biz sen hele az nefsine hakim ol.:D bak arvat gibi yemek yapan Absent abi var. Kek te yapar bize.:cool:

Ben @ay’ı babaç hallerinden kurtarıp almaya geldim zaten Bahtiyar. Gidiyoruz :)
Eliniz deyerse, bir ara Free_EyeS’ı da bizim matineden alır mısınız lütfen? Ben git dedim gitmiyor :D

Ben @ay’ı babaç hallerinden kurtarıp almaya geldim zaten Bahtiyar. Gidiyoruz :)
Eliniz deyerse, bir ara Free_EyeS’ı da bizim matineden alır mısınız lütfen? Ben git dedim gitmiyor :D

Free_EyeS abi sen nasıl bir belasın yahu. Bir yerden kurtarıyoruz, diğer yerden patlak veriyorsun. Keleşi getir hanım! Vuracağım!

Bir miktar kirildim. Kirildigimla kaldım:((

Gaza geldim bir an hanımefendi. Sizin mekanınız da hoşgörü görmeyip def edilince haliyle aynı tepkiyi veresim geldi. Kusura bakmayınız, arkanızdan bir kova su dökeceğim.(:

21-kirmizi-g%C3%BCl-buket-1.jpg
Hira ve Ay buyrun haklısınız karsılama yapamadık siz gibi çiçeklerin yanında soluklar ama hosgeldınız adına kabul edin :)

Geri