Erkekler Kıraathanesi

• Kullanıcı Yazgı
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Erkeklere Özel
Konu sahibi son olarak 1058 gün önce görüldü
Merhabalar efendim bizim var da sizin neden olmasın değil mi?

Çok kıskandınız biliyorum o yüzden içim el vermedi böyle de vicdan sahibi bir insanım işte ben ;p O yüzden size de böyle bir konu açmayı fikrimce münasip buldum ilk çaylarınız da benden yine iyisiniz :D

Bol eğlenceli, bol muhabbetli bir konu olmasını temenni ederekten konudan çıkıveriyorum. (Gizliden izlemek serbest kızlaaarr;d)

Absent AntepLi S4S No1 Bahtiyar Free_EyeS Smoker Zirakzigilian Run Rüzgar esekherif Ocean Goemon Cheyenne Mylife

Teşekkürler Yazgı hanım, biz Adana'da kaçak çay içeriz bilgin olsun :) altılı, iddia vs vs her türlü kumar mevcut beyler. Ganyan, ikili, çifte alınır!

Kaçak çaysa içerim ahaha. Teşekkürler. Konuyu okuyanlar da olacak gözüm yakarım hani.:D

Beyler kıskandığımızı hanginiz belli etti? Elalemin çocukları cin gibi bak hemen ayıkmışlar işte. Neyse fenada olmamış aslında :D Yazgı söyler misin @X beye buraya ses özelliği falan getirsin. Haykırmalar yazı diliyle haz vermiyor :D Ulan yemin ederim az önce gözümden yaş aktı gülerken S4S Bahtiyar. Bu akşam aşırı derece formundasın S4S bey :gulus:

Beyler kıskandığımızı hanginiz belli etti? Elalemin çocukları cin gibi bak hemen ayıkmışlar işte. Neyse fenada olmamış aslında :D Yazgı söyler misin @X beye buraya ses özelliği falan getirsin. Haykırmalar yazı diliyle haz vermiyor :D Ulan yemin ederim az önce gözümden yaş aktı gülerken S4S Bahtiyar. Bu akşam aşırı derece formundasın S4S bey :gulus:

Yok sese karşıyız. Rica ediyorum. Duydukça haykırıyorsun abi.:D S4S intikamım çok acı olacak haaa.

Absent, abi ben konuya bodozlama dalınca öyle bir izlenim verdim.:D

Tam da adamini etiketlemisiz Yazgı hanim iyi madem, cay icin de ayrica tesekkurler, kolay gelsin beyler.

Abi elime düşmesin zaten. Çok pis harcayacam. 2 gündür gıdasını alıyor ya.:D

• Beğen
Tepkiler: S4S
Daha Neler Yaparım Nelerde Gidersin Diye Korkuyom Bahtiyar Benı Tanıdıgın Gune Lanet Ediyon Mu Dayı La :D :D :D :D Absent Abi Akşam Akşam iyi Olmadımı resim :D :D :D

Geri