Erkekler Kadınlardan üstün müdür ?

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Genel Tartışma
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Ya kadın trafiğe çıkmış arkaya yazı yazmış acemiyim lütfen hoş görü tarzında neden böylesiniz ya neden kadınlara hep üstünlük kurmaya çalışıyorsunuz.

Neymiş arabayı kullanamazmış trafikteki kazalar kadınlar yüzünden oluyormuş. Ben sizin Sjsjsjs

hayir hayir kadinlar cok usta şofördür asla kazaya sebeb vermezler yapmazlar sakın usta şoförlerimiz hakkinda yorum yapmayin kiskanmayinnnnnnn

Yolda tıkanma varsa kesin kadındır diyorum. Otoparktan sitenin dışına çıkıp ana yola yol almaları minimum 5 dakika. Ay çarpar mı rujumu tazeleyim dikiz aynamı kontrol edeyimm. Sakındığın göze çöp batar derler haaa

Olsun onlarda insan sanki erkekler çok iyi trafikte fırsat vermeyin ya

Yolda tıkanma varsa kesin kadındır diyorum. Otoparktan sitenin dışına çıkıp ana yola yol almaları minimum 5 dakika. Ay çarpar mı rujumu tazeleyim dikiz aynamı kontrol edeyimm. Sakındığın göze çöp batar derler haaa
Gecen bi yere gitnistim.
Heycanla eve vardim,bi telefon görüsmesi yapcaktim.
Allah seni inandirsin,arabayi garaja gecirdim.
Trafikte tikkatliyim ama.
Phöhöhö.

Sen nasıl şoförsün acaba

Gecen bi yere gitnistim.
Heycanla eve vardim,bi telefon görüsmesi yapcaktim.
Allah seni inandirsin,arabayi garaja gecirdim.
Trafikte tikkatliyim ama.
Phöhöhö.
Yani inan şuana kadar profesyonel gördüklerimi sayarsam bir elin parmaklarını geçmez.:D hep aynı süregelmişlik.dd
Ay birde yerden bitme yeni yetmelere vermiyorlar mı araba. İfrit oluyorum ifrit. Siteden çıkışları 300-500 havası tiplerine yandığımınınn:D
Sen nasıl şoförsün acaba

Araba kullanmıyorum..

İnsanlığına bir şey demedim ki, görüşümü belirttim...Dizilerde bile park ederken ya araba çiziyorlar ya da çen çen çekişiyorlar.. dddVurmayın tamam)
Diyorum ya hep endişe panik kadınlar. Sürüş anında biri gelip vuracak mı, yan şeritte giderken korna basıp aç şu camı hareketinde küfür mü edecek diye hep diken üstü..Genelleme de yapmıyorum...Gördüklerimi dillendirdim sadece @Serçe..

kadın sürücü gördüğünüz an diğer sürücülere ve yayalara hemen bir işaret çakın. dikkat etsinler.

Radyo frekanslarından kırmızı kod geçmeli.dd

Erkeğin üstün olduğu taraflarda özelliklerde de var_ kadınlarinda _ hiç battal gazi ile serçe eşit mi? Battal gazi bır vursa 10 serçe yıkar

kadınım lutfen hosgoru yazisini astigi icin muhtemelen feminizim tanrisi onu hic affetmeyecek...
harcin degilse kullanma esit sartlarda trafige cikiyorsun , mercedes sprinter kullanabilen hemcinslerin oldugunu unutma , ekmek parasi icin otobus soforlugu yapan... bunun icin eğitiliyorsun ve belge aliyorsun.
maganda oldugu bir gercek ama ustun oldugu one surulen bir varligin aman dilemesi kabul edilemez. cunku esit olarak kabul ediliyorsun. bu yuzden erkekler erkeklere nasil davraniyorsa kadinada oyle davrandiginda esitlik persfektifinden bakilabilir.
yani acirsak zaten ya da kendisine acirsa esit olmasi imkansiz.
(hayvanlasmayin) yakarisi bu konunun disindadir.

Bazen kadın bazen de erkek üstte olur.. üşengeçliğe gerek yok.

Geri