herkülün 7 olumcul gorevi gibiydi o tuzlu kahveyi icmekgökhan çok konuşmasın.... nasıl da kestirdiler sakalı, verdirdiler yüzüklü pozu. kadının gücü<3 dfkgjd
12 ama biz henuz tamamlayamadik .d
Son düzenleme:
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
herkülün 7 olumcul gorevi gibiydi o tuzlu kahveyi icmekgökhan çok konuşmasın.... nasıl da kestirdiler sakalı, verdirdiler yüzüklü pozu. kadının gücü<3 dfkgjd
sfagdf başa gelen çekilir hacım.....gökhan çok konuşmasın.... nasıl da kestirdiler sakalı, verdirdiler yüzüklü pozu. kadının gücü<3 dfkgjd
o tepsi de getirilen her şey tuzluydu lan nabdndb lokum bile asfkjcidden tuzlu kahve mi getirdiler xast.
bu arada konu nereden nereye geldi.
stock hn dağıttı saolsun..cidden tuzlu kahve mi getirdiler xast.
bu arada konu nereden nereye geldi.
dfgdfg görevler başarı ile tamamlandı mı peki?herkülün 7 olumcul gorevi gibiydi o tuzlu kahveyi icmek
dagitabilirler fakat yok edemezler adkfjkadinlar konsol oyunlarinda karakter ziplasin diye tuşa basmak yerine kolu yukari asagi ya da ileri dogru hareket ettirirler asfkj
kalkıp gitmeni beklerdim. tüüüo tepsi de getirilen her şey tuzluydu lan nabdndb lokum bile asfkj
evet .ddfgdfg görevler başarı ile tamamlandı mı peki?
480 km'yi kat etmenin yanında gres yağlı kahvenin bile lafı olmuyor hacı.kalkıp gitmeni beklerdim. tüüü
ben ona gereken her şeyi anlattim haci .d onceki post'lar da. Hala kafasinda soru isareti var ise yardimci oluruzTürk ne küfür ediyordur şimdi ben ne sordum siz ne diyonuz diye jdcjkh
kendisinin başına gelse kahveyi fincanla beraber yutacak vibe ı vermiyor mu pleskfglkhbjgf480 km'yi kat etmenin yanında gres yağlı kahvenin bile lafı olmuyor hacı.
Goze gelmiyor yani asfkj ben hiç bir şeyden kaçmam sayko bir herif olduğum için tuzlu kahveyi tek fondipte içtim .d
zaten tatlı bir hayat yaşamıyor olmanın getirisi
Yok ya. Erkeklerin bi suçu yok.Türk ne küfür ediyordur şimdi ben ne sordum siz ne diyonuz diye jdcjkh
hic aldirma. ben de annemden azar isitiyorum cizgi film (ehum ehum anime) izliyorum diye. annelerin gorevi bu. oyuna devam..Annem gibi konuşma ya. Hevesimi kaçırma
O da diyo eşek kadarsın yaşıtların çocuk sahibi, ne oyunu bu yaşta diye
Tüm tavsiyeler için teşekkür ederim.
X in söylediği aklıma yattı aslında ama onun da makinaların yorgun riski var. Ama mantıklı geldi.
Ben çabuk sıkılan hevesi çabuk kaçan adamım. O kadar iyi makinaya ihtiyacım yok.
Oynayacğım 2-3 oyun var. Fifa serisi nba serisi![]()
Yok ya. Erkeklerin bi suçu yok.
Her zaman ki gibi kadınlar gelip sabote etti.
O yüzden erkekler gelsin demiştim ama yine başardı kadınlar ortalığı karıştırmayı.