Erkekler gelsin.

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
cidden tuzlu kahve mi getirdiler xast.
bu arada konu nereden nereye geldi.

kalkıp gitmeni beklerdim. tüüü
480 km'yi kat etmenin yanında gres yağlı kahvenin bile lafı olmuyor hacı.
Goze gelmiyor yani asfkj ben hiç bir şeyden kaçmam sayko bir herif olduğum için tuzlu kahveyi tek fondipte içtim .d
zaten tatlı bir hayat yaşamıyor olmanın getirisi

480 km'yi kat etmenin yanında gres yağlı kahvenin bile lafı olmuyor hacı.
Goze gelmiyor yani asfkj ben hiç bir şeyden kaçmam sayko bir herif olduğum için tuzlu kahveyi tek fondipte içtim .d
zaten tatlı bir hayat yaşamıyor olmanın getirisi
kendisinin başına gelse kahveyi fincanla beraber yutacak vibe ı vermiyor mu pleskfglkhbjgf

Annem gibi konuşma ya. Hevesimi kaçırma :(
O da diyo eşek kadarsın yaşıtların çocuk sahibi, ne oyunu bu yaşta diye :(

Tüm tavsiyeler için teşekkür ederim.
X in söylediği aklıma yattı aslında ama onun da makinaların yorgun riski var. Ama mantıklı geldi.

Ben çabuk sıkılan hevesi çabuk kaçan adamım. O kadar iyi makinaya ihtiyacım yok.
Oynayacğım 2-3 oyun var. Fifa serisi nba serisi :)
hic aldirma. ben de annemden azar isitiyorum cizgi film (ehum ehum anime) izliyorum diye. annelerin gorevi bu. oyuna devam..

Yok ya. Erkeklerin bi suçu yok. :)
Her zaman ki gibi kadınlar gelip sabote etti.
O yüzden erkekler gelsin demiştim ama yine başardı kadınlar ortalığı karıştırmayı.
eksi-de-yazarligin-olmayan-birini-muhatap-almak_1627796.jpg

ben hala pc'den yanayım ama. fifa, gta 5 vs bu tür görece ortalama sistem isteyen oyunlar için ryzen serisinin apu işlemcileri yeterli olur.
hem işlemci hem ekran kartı görevi görüyor çünkü. ramleri de sağlam alırsan puuu ben warzone oynadığımı biliyorum apu'yla :p

dün evlenmek isteyen adam bugün ps4 alıcam diye erkekleri çağırıyor, sen önce evleneceğin kadına bir sor ''aşkım oynayabilir miyim'' de, sonra git para harca...
bu erkekler saf :/

Geri