hahahah
Gümüş Üye
bizde o yetenek yok sankimineeeee
Onda var sende olmasa da olur hsjd
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
bizde o yetenek yok sankimineeeee
Kehkeh.Kibarlik degil o. Evlenince genelde hanimcilik kazaniyor. Sekmez.
@Süreyya; evsiz erkekte olmaz simdi..
.ddddMesela bazi evlenen arkadaslarimla gorusup birlikte cekindigimiz fotolari gosteriyorum. Bunlar benmiyim diyor, biz boyle seyler mi yapardik diyor. Elbette diorum sen disari falan da cikardin diyorum. Bir sekil de disari ciktiginda adam aciliyor eve girince tekrardan kulkedisi mecbur.
O yuzden genel de benle gorusturmezler arkadaslarimin esleri ajsbdbbd bu yuzden kibar ve nazik yetisiyorlar hepsi.
Arada benle 1 saat takilan "alice in wonderland" mk diye ciglik atiyor, eve donus yolunda da otobus camina kafasini yaslayip uzaklari izleyerek surati dusuk vaziyette eve donuyor.
Görelim annem dert değil .d.dddd
Seni de görecegiz.
Çok kibar çok..Görelim annem dert değil .d
Onlara yemeğe gittim ya sofrayı kuruyor hazırlıyor.. Bize gelince yardım ediyor.. djdjh.dddd
Seni de görecegiz.
Ben ŞokOnlara yemeğe gittim ya sofrayı kuruyor hazırlıyor.. Bize gelince yardım ediyor.. djdjh
iyi bakmak lazım aslındaOnda var sende olmasa da olur hsjd
Bunu yalniz mazo bir insan söyleyebilir.Kültürden kültüre daha doğrusu kadının yetistirilme tarzına göre değişiyordur ama kadınların çoğu kibar, empatik erkekleri pek sevmiyor .Sorsan öyle istiyorlar da pratikte pek denk gelmedim ben . İlk başta aa ne hoş deseler de bayik geliyor bir noktadan sonra. Trip atma, acı çekme hissiyatı arzuluyorlar bir noktadan sonra sanki bu da kız çocuğunun toplumdaki yeri ve yetistirilirken gördüğü muamele ile ilgili olabilir .
Bunu yalniz mazo bir insan söyleyebilir.