Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
CMYLMZ?elvis ne alaka sorusu gelir mi
sen mantıklı bi ağabeye benziyorsun; hem anlatasında var gibi, ben de bi işkillendim.elvis ne alaka sorusu gelir mi
bu manada kullanılışı evet ama elvis has left the building çok daha eski bi deyimmiş. yani onunkisi de uyarlama. kendisini severiz ama zaten bi çok şeyi halihazırda louis c.k. mizahından arak.pCMYLMZ?
teşekkür ederim ama eski bi mevzuya birkaç kişinin anlayabileceği bi göndermeden ötesi değilsen mantıklı bi ağabeye benziyorsun; hem anlatasında var gibi, ben de bi işkillendim.
elvis ne alaka ya
Benim de bildiğim kadarıyla orijinali herhangi bir şeyin bittiğinde kullanılıyor.bu manada kullanılışı evet ama elvis has left the building çok daha eski bi deyimmiş. yani onunkisi de uyarlama. kendisini severiz ama zaten bi çok şeyi halihazırda louis c.k. mizahından arak.p
o halde dinleyelimBenim de bildiğim kadarıyla orijinali herhangi bir şeyin bittiğinde kullanılıyor.
aslında çok güzel bir deyim hatırlattığınız iyi oldu sık sık kullanmak lazım.