Erkekler Dedidokunun Seksten Bile Daha Zevkli Olduğunu Söylüyor

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
Aynı glikoz olabilir ama ben genellikle Mide ağrısında sülfürik asit tercih ederim hahaha

dedi`kodu olduğu için olabilir. bu yüzden *mna koymak gibi bir küfür erkekler de daha yaygın sanırım.
orta da bi *m var ama bu *m kimin *m* belli değil ama herkes koyuyor

Bu forumda yalniz bir erkekle dedikodu yapiyorum gönül rahatligi ile.O da Allahin adami.Ne güzel paradoks.

Forum disi erkeklerle dedikodu yapmiyorum.
Genelde puslu ve kafa gidikligin buhari ile donanmis ortamlarda tavuk yumurtadan mi yumurta tavuktan mi olmus gibi konulara beyin yakiyoruz.Brehbreh
Ay iyi ki varlar canlarim.

Bence seksten iyi demeleri dedikodu olayina, hayal güclerini kirbacliyor olabilme ihtimali.
Eve gidince,dopdolu bir dedikodu masasindan kalkip, konusulan konulari tekrar kafada repeat yapip yükseliyorlar.

Bu oranda her sey gizli.pp

Yüzde 31'lik bir kesime göreyse, sevgiliyle dedikodu yapmak seksten bile keyifli.

ne şanslı bir kullanıcıymış....

eğer iki kişide sigara içmiyorsa bence en güzeli seksten sonra yapılan dedikodu.
bununla ilgili saçma bir hikayem var, sağlam laf yemiştim :/

Ünlü düşünür Bruce Lee demiş ki;
empty your mind! be formless! shapeless.. like water.
now, you put water into a cup, it becomes the cup. you put water into a bottle, it becomes the bottle. you put water in the teapot, it becommmmes the teapot. now, water can flow, or it can crash. be water my friend!

Yani diyor ki; alt takım çalışmadığında ağzına vurur.

Dedikoduluk bir olay anlatmaya kalkıyorum hi hi tabi tabi diyor of güzelim taktiğin şeye bak deyip geciştiriyor beni..
Sonra gerçekten güzelin mi diyorum..
Nerde hata yapıyorum acaba..

herkesin bi zevk anlayışı var
benimkisi sevişmek

Yav yet her bıhdık valla seks meks yet her

Geri