Erkek patrona ne hediye alınır?

Konu sahibi son olarak 2093 gün önce görüldü
1 milyoncu dan yılın patronu yazılı o şeylerden al kız hem ucuz hem manidar:D:D

gerçekten 1 tl yse alırım:D

Antika üzerine bir şeyler olabilir mi? Masası üzerinde güzel bir yer eder.

çini ve hat sanatı yapan biri var aslında tanıdığım, değerlendirmeye aldım, teşekkürler:şirine:

Kol düğmesi al patronlar ve zenginler Klubünun en güzel seysiiii.

dimiğğğğğ nasıl yakışır kol düğmeleri, olsa da sevsek:D

Vurur yüze ifadesi, patronların katma değerli birtanesi. .d Bunu de geç. En büyük hediye.:sırıt::sırıt:

hayır adam evli, oğlu da evlenmek üzere xd ekstra şanssızlık :D

Benim de 3 patronum evli en yakisiklisi her gun iltifat ediyor ama oğlu yok en büyük şansizlik bu :D

Ben olsam kol düğmesi alirdim o slimfit gomlekli İtalyan giyim tarzına kol düğmesini taktikca beni hatirlasin:benmi:

gömlek olmaz, çakmak olmaz o olmaz bu olmaz,
bence senin içinden bir şey almak gelmiyor bahane üretme boşa bizide uğraştırma :D

Benim de 3 patronum evli en yakisiklisi her gun iltifat ediyor ama oğlu yok en büyük şansizlik bu :D

Ben olsam kol düğmesi alirdim o slimfit gomlekli İtalyan giyim tarzına kol düğmesini taktikca beni hatirlasin:benmi:

seni niye hatırlıyor şimdi ben o kısma takıldım :asd:

Mathilda pahali bir şey alırsan ona göre zam yapmaz sana diyim. Jgkgkfkf:D

seni niye hatırlıyor şimdi ben o kısma takıldım :asd:

Belki aklına gelirim diye :benmi: mesela şalimi her taktığımda seni düşünüyorum :benmi:
Bana hediye almayi bırak bugün çok şık olmuşsun diyince bile o elbiseyi hep giymek istiyorum :D:D

Vurur yüze ifadesi, patronların katma değerli birtanesi. .d Bunu de geç. En büyük hediye.:sırıt::sırıt:

asdhjgs bunu melodik mi söylüycez yoksa düz söyleyip geçsek de oluyo mu xd

bütün yakışıklı patronlar kapılmış, bize de kıytırık genel müdürler mi kalmış, büyük şanssızlık:D
slimfit demezsek yalnız, ben o sırada eriyorum çünkü:D

gömlek olmaz, çakmak olmaz o olmaz bu olmaz,
bence senin içinden bir şey almak gelmiyor bahane üretme boşa bizide uğraştırma :D

ya hayır öyle değil:D en güzelini hakediyo o benim canım canım patronum ondan kararsızım:D

Belki aklına gelirim diye :benmi: mesela şalimi her taktığımda seni düşünüyorum :benmi:
Bana hediye almayi bırak bugün çok şık olmuşsun diyince bile o elbiseyi hep giymek istiyorum :D:D

güzel itiraflar bunlar:D
benimki de benim ellerimi beğendiğini söyleyip her görüşünde ellerime bakar.
acaba ona şundan mı alsam:

sabunluk.jpg

:D:D

Kuru ekmek al, " param buna yetti efendim " deyip 3. numara emrah bakışı attın mı maaşa 300 tl zam

fft16_mf2550900.Jpeg

Geri