Erkek patrona ne hediye alınır?

Konu sahibi son olarak 2092 gün önce görüldü
onca kişinin içinde gittim patronumu çektim, böyle şanssızım xd
ne alcam ben bu adama biri yardım etsin xd

huyu suyu nasil ? nasil biri ? saka kaldirabiliyor mu ? yas kac ? ona gore tavsiye edelim :)

Telefon markasını biliyorsan ahşap telefon kılıfı üstüne resim filan bile ekleniyor(evli ise ailecek bir resim,bekar ise kendi resmi yada tuttuğu takıma özel bir resim) o tarz birşey aalabilirsin :tatlı:

patronun hakkında bilgi vermezsen kimse yardımcı olamayacak belli ki , dökül :D

Kravat olabilir veya Karabiberin dediği gibi telefon kılıfı ama bende anlamiyorum hediyeden :asd:

huyu suyu nasil ? nasil biri ? saka kaldirabiliyor mu ? yas kac ? ona gore tavsiye edelim :)

50 li yaşlarında ama yaşıtlarına bin basar:D şaka konusunda sıkıntı yok, beni çok sever zaten .p

Arabasina bisi al.

aklıma geldi ama sürekli seyahat ettiği için vazgeçtim, adam arabasıyla pek vakit geçirmiyo genelde oğlu kullanıyo xd

ya nerde ben de o şans:D çok yakışıklı, filinta gibi amaaaaa:agla:
veliahtı da evlenmek üzere:D

orijinal bi dolma kalem olabilir branşınıza görede fikir verilebilir iş ne üzerine

klasik bi fikir olduğu için bunu son çare olarak saklıyorum:D

Telefon markasını biliyorsan ahşap telefon kılıfı üstüne resim filan bile ekleniyor(evli ise ailecek bir resim,bekar ise kendi resmi yada tuttuğu takıma özel bir resim) o tarz birşey aalabilirsin :tatlı:

çok güzel fikir ama beğenir mi şüpheliyim çünkü böyle bi aksesuar kullandığını daha önce hiç görmedim:benmi:

patronun hakkında bilgi vermezsen kimse yardımcı olamayacak belli ki , dökül :D

50 li yaşlarında, evli ve iki çocuk babası, enerjik, esprili böyle bi adam işte, anlat diyince de anlatılmıyo ki xd

Şey yap patroncum yaa sana hediye bulamadım,en güzel hediye benim gibi çalışana sahip olman de :D :D

tamam gidiyorum ben .p

At al.

Edit. Şaka bir yana, bana da operasyon müdürü çıktı, uzak doğu dövüş sanatlarına meraklı bir adam 50'li yaşlardan. Katana aldım ben. Buradan yola çıkarak, hevesli olduğu konularla ilgili birşey alabilirsin.

Güzel bir gömlek alabilirsin klasik belki ama ideal her zaman kullanacağı birşey :D

1 milyoncu dan yılın patronu yazılı o şeylerden al kız hem ucuz hem manidar:D:D

Antika üzerine bir şeyler olabilir mi? Masası üzerinde güzel bir yer eder.

Kol düğmesi al patronlar ve zenginler Klubünun en güzel seysiiii.

Geri