Erkek neden güçlü kadın istemez

• Kullanıcı Min
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🕒 Konu sahibi 8 saat önce aktifti
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tersine ben zayıf sevmem. Kadınım güçlü olmalı.

yolcu Yorumuna sesli guldum :D

Cunku her erkek bir kadinin yaninda, kendisini adam gibi hissetmek ister. Tabii guclu kadini severlar, fakat kendisin den bazi konularda daha guclu olsun istemez. Bazi seyleri birakin erkekler yapsin. O cantalar cok mu agir geldi? Erkek tasimak mi istiyor? Birakin tasisin. Sonra da 'Cok guclusunuz' diyin ve sevindirin onu :D

Kontrolsüz güç,güç değildir. Yerinde ve dozunda olduğu sürece kimse bu yapıda birine hayır demez.

bazılarının incileri döküleceği için olabilir

Son mesaji yazayim ./
Kendini ezik hisseder cünkü doga gereği erkek üstün olmali onlara göre.
Sözünü geciremeyecegi için sevmez.

Son mesaji yazayim ./
Kendini ezik hisseder cünkü doga gereği erkek üstün olmali onlara göre.
Sözünü geciremeyecegi için sevmez.
Yani aynen öyle bide sorulduğu zaman burdaki erkekler hiç gerçek hayattaki gibi konuşmuyo hepsi forumdaki kızlara şirinlik yapıcak diye dürüst davranmıyo :d
abi ezikliğimiz bile görünecekse bazı doğruları söyleyelim bence.
kadın zeki değildir kadın acizdir gibi bişi de demedim ama böyle kan davası mantığıyla yaşayan güçlü ve acımasız bayan kastettim.
yoksa herkes zeki insan ister sakin ve dingin olması şartıyla.

Yani aynen öyle bide sorulduğu zaman burdaki erkekler hiç gerçek hayattaki gibi konuşmuyo hepsi forumdaki kızlara şirinlik yapıcak diye dürüst davranmıyo :d
abi ezikliğimiz bile görünecekse bazı doğruları söyleyelim bence.
kadın zeki değildir kadın acizdir gibi bişi de demedim ama böyle kan davası mantığıyla yaşayan güçlü ve acımasız bayan kastettim.
yoksa herkes zeki insan ister sakin ve dingin olması şartıyla.

Evet ama erkekler kabullenemez bazi seyleri buda onlardan birisi iste gercek aleni ortada kim ne derse desin .d

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri