Erkek neden güçlü kadın istemez

• Kullanıcı Min
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aşıkken kedi gibiler aşkları bitince güçleniyorlar.

Güçlü kadın istemeyen erkek yoktur

Tabii ipler elinizde olsun istiyosunuz :d

Ne alaka lan ben hem fiziksel olarak güçlü geniş omuzlu ve at gibi, zihinsel olarakta donanımlı ve zeki birini istiyorum.. Hem fiziksel hem zihinsel güçlü istiyorum yani, nerden kuruyonuz böyle mentaliteleri..

Ay flexor belirgin kaslari olan bir kadın da istersin sen şimdi :s

Noah herşeyi özetlemiş bence :)
Şimdi bazıları sırf şirin görünmek için istiyoz demeyin çoğumuzun işine gelmiyo dürüst olalım :p

bayanı evlendikten sonra ütü yapıp çocuklarına bakması için alıosa istemeyebilir. neden dırdır çeksinki

Ne alaka lan ben hem fiziksel olarak güçlü geniş omuzlu ve at gibi, zihinsel olarakta donanımlı ve zeki birini istiyorum.. Hem fiziksel hem zihinsel güçlü istiyorum yani, nerden kuruyonuz böyle mentaliteleri..

abi ben geçenlerde instagramda bulmuştum.
B-tpHbbXAAAfkxr.jpg:large

Erkekler kendilerini yöneten bayan istemiyorlarmış diye duymuştum bir yerde :D Şahsen hanımım beni yönetebilir kullanma klavumuzu iyi bir şekilde okuduğu sürece...

Yönetmek yönetilmekle alakası yok güç olayının. Güçlü olmalı abi her şeyde biz mi destek çıkacağız bize bisey oldugunda elinden bisey gelmiyosa napayim güçsüz benim hakimiyetimde olan hatunu

güçlü olsun da ayı gibi rambo gibi salladımıydı savuracak gibi olmasın yni .s .s

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri