Erkek Gömleği Giyen Kadın

Konu sahibi son olarak 3938 gün önce görüldü
Sizi bilmiyorum da bana en çok babamın gömlekleri yakışıyor. seni özledim pederus

Giyiyorum
Annem de giyer :D
Hatta gömlekle kalmam t-shirt lerini de giyerim. Kapşonlularını da giyerim. ne olmuş yanii :p

Erkeğin evinde kalmış sabah kahvaltı hazırlayan kızın giydiği gömlek :D

Filmlerde öyle valla .

Babamın gömlekleri XXXlarge olduğundan içinde tamamen kayboluyorum :o
Ama seviyorum miss kokusu için arada evde giyerim :cici:

erkek gömleği değil ''erkeğinin gömleği'' denirse olaya ihtiras karışır.

Abimin tişörtlerini gece yatarken giydiğim için sabah evde fayt kılab sahneleri yaşanır genelde.

Belki kızın kendi gömleği yok neden kınıyorsunuz ? ben giymedim =) ama tshirt giydim çokta yakıştı :D ama hangi erkeğin olduğuna bağlı =) kardeşim diyebileceğim birininkini giymiştim mecburiyetten =)

Sevgilisinin yanına güzelce giyinip gelen bayanlar ertesi sabah mecburi giymek durumunda kalıyorlar.
Sakınacak halimiz yok giysinler. Hoşta duruyor bence :).

Filmlerde, müzik kliplerinde gördüğüm sadece gömlek giyip altında iç çamaşırı ya da kısa taytı olan kızlar bana sempatk geliyor. Gerçektekini bilmiyorum, denemek lazım :P

çok yakıştırırım. çokta seksidir bence. sadece gömlek giymişse tabi:)

çok yakıştırırım. çokta seksidir bence. sadece gömlek giymişse tabi:)

Yalana gerek yok erkekler abazalıklarından beğeniyorlardır :) ama kendinden büyük gömlek giyiyorlar içinde kayboluyorlar evin içinde oldukları sürece gayet hoş bence :)

Mesela ne zaman? Arkadaşına ders çalışmaya gitti de , üstündeki bluz çıktı arkadaşının gömleğini mi giymiş? Kesin ayıpslı bişi yaptılar, tüm muamezekârlar konudan derhal çıkın!​

Dışarıda değilde evde giyerim ama gömleği değil tişörtünü.

altta sadece iç çamaşırı
hey seksi leydi

Ben giyiyorum hayatımdaki beyefendilerin kıyafetlerini. En çok abiminkileri giyerim, zevklerimiz uyuşuyor :aeg:

En sevdigim Maskulen minimalistik kombinler
Erkek atletini ayrica severim

Pazularima dar gelio

Geri