Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Belki kızın kendi gömleği yok neden kınıyorsunuz ? ben giymedim =) ama tshirt giydim çokta yakıştı ama hangi erkeğin olduğuna bağlı =) kardeşim diyebileceğim birininkini giymiştim mecburiyetten =)
Sevgilisinin yanına güzelce giyinip gelen bayanlar ertesi sabah mecburi giymek durumunda kalıyorlar.
Sakınacak halimiz yok giysinler. Hoşta duruyor bence .
Filmlerde, müzik kliplerinde gördüğüm sadece gömlek giyip altında iç çamaşırı ya da kısa taytı olan kızlar bana sempatk geliyor. Gerçektekini bilmiyorum, denemek lazım
Yalana gerek yok erkekler abazalıklarından beğeniyorlardır ama kendinden büyük gömlek giyiyorlar içinde kayboluyorlar evin içinde oldukları sürece gayet hoş bence
Mesela ne zaman? Arkadaşına ders çalışmaya gitti de , üstündeki bluz çıktı arkadaşının gömleğini mi giymiş? Kesin ayıpslı bişi yaptılar, tüm muamezekârlar konudan derhal çıkın!