Erkek eşine ev işlerinde yardım etmeli mi?

S
  • Kullanıcı SiyahBeyaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Medya
Sen de aynı annem gibi düşünüyorsun. Doğru ve olması gereken insani tarafla bakıyorsun. Ama bu durumun örnekleri çok az.

Biz iki kardeşiz benim kız kardeşim olmasına rağmen annem benden yardımcı olmamı ister ve neden ben anne Doğa yapsın dediğimde ilerde karına yardım etmen için öğren oğlum bu tür şeyleri demiştir.

Ama dediğim gibi bu şartlarda, koşuşturma ve yoğunlukta erkekten bu tür işleri beklemek evinden soğutanilir.

Hem akıllı kadın bu tür ev idaresi işlerini erkeğe yansıtmadan çok güzel becerir ve idare eder.

Yahu ben kız yapmasın erkek yapsın demiyorum ki yorgunsa tabiki yapmasın ben yaparımda ama ben çalışıp yoruluyorsam eve geliyoruz ben temizlikle uğraşayım beyfendi tv izlesin yayıla yayıla sinirim bozulur bir kere :D
Akıllı kadın bu işleri birlikte yapmanın bir yolunu bulur bence :p

Binbir nazikliği şaklabanlığı yapıp kız tavlamak için dokuz takla atıyorsa erkek, cam da silsin bebek bezi de değişsin angut.

Yahu ben kız yapmasın erkek yapsın demiyorum ki yorgunsa tabiki yapmasın ben yaparımda ama ben çalışıp yoruluyorsam eve geliyoruz ben temizlikle uğraşayım beyfendi tv izlesin yayıla yayıla sinirim bozulur bir kere :D
Akıllı kadın bu işleri birlikte yapmanın bir yolunu bulur bence :p

Tamam evde kalmazsın :)

Yok ya evde kalma muhabbeti üzerine demedim bunları kalabilirim de şu an için sıkıntı görmüyorum hayatımdan memnunum :p

Seninle muhabbetin çıkış noktası oydu, konuyu tatlıya bağladık hocam :)

Sen eşine iş yaptır ben de becerikli hatunla evleneyim. Yardım etmek zorunda kalmayayım :)

aman beyzadelerimiz yorulmasınlar, yan gelip yatsınlar paşalar gibi, bi taraflarını büyütsünler diyecek halimiz yok ya xd
dadı değilim ben efendim, eşim, yol arkadaşıyım, onun diğer yarısıyım xd
hamur yoğursun börek açsın demiyorum ama en azından bulaşıkları yerleştirmeyi bilsin, yoksa ömür geçmez ayol:bıyık:

abim evlenmeden önce buzdolabında olan hazır yemeği ısıtıp yemezdi evlendi, şimdi dünya mutfagında harikalar yaratıyor :d

Mutfak dışındaki işlerde yardim edeblr d

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

WkD8b8.jpg

etmiosa yatarken kadına "ne bu kıçını dönüp uyuyorsun hemen" dememeli

Geri