Erkek eşine ev işlerinde yardım etmeli mi?

S
  • Kullanıcı SiyahBeyaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Medya
etmeli ama durupda pencereleri silecek duruma gelmemeli ( :

Evlilikte her şey ortak eşi çalışıyosa eğer yemek bile yapmalı.

tabi etmeli zaten kadin ev islerini gormeli diye bir kural yok,zaten bu soru bastan yanlis erkek kadina yardim etmeli mi? bu nasil soru be.Neden kadinlar erkeklere ev islerinde yardim etmeli? degil niye kadinlara is bolumunda ev isleri kaldi ki zaten.Oyle bir kural yok arkadas .Erkek ve Kadin her seyi esit yapmali ve yapabilmeli.Ev isleri sadece kadinlara ait degildir.

eğer çalışmıyorsam etmesin neden etsin ki.. çalışıp gelecek yorulacak. Eee ben ne yapacam? Hasta olursam amenna ya da ben de çalışırsam ikimiz yaparız bir şeyler ama ben çalışmadıktan sonra bir de erkek gelip yardım mı edecek. Bre bre bre:d
Ben yaparım :cool:

Zoraki istemediği kadar değil, istediği kadar etsin.

Evet. Aynı evde yaşıycaz. Temizlikçi diye alacak hali yok ya beni. Birlikte batırıp birlikte topluycaz. Ben yemek yaparken o da salata yapacak. Tam tersi de olabilir ;p

Etmeli tabi ..
Erkek eşine hangi gömleğinin ütülenmesi gerektiğini, akşam ne yemek istediğini, saat kaçta uyandırılmak istendiğini filan hatırlatmalı söylemeli .. Hayat müşterektir :)

Hayat müşterek, birbirlerine kesinlikle yardımcı olmalılar.

etmeli ki bazen bayanların tek başına çekemice eşyalarda mevcut yada yetişemice

kadın nedir? annedir, sırdaşındır, dert ortağındır, hayat arkadaşındır daha doğrusu hayattır

tabikide etmeli

Geri