erkek arkadaşımın benden hoşlandığını nasıl anlarım?

Konu sahibi son olarak 4486 gün önce görüldü
Başta hoşlanmasa bile artık hoşlanıyordur buna emin ol..

Çünkü seninde ondan hoşlandığını bilmesi onda biraz egosunu okşadı hoşuna gitti ve devamını da getirecektir sen aynı devam et fazlada umursamıyormuş gibi davran işe yarıcak tecrübe konuşuyor burada..

Çünkü seninde ondan hoşlandığını bilmesi onda biraz egosunu okşadı hoşuna gitti ve devamını da getirecektir sen aynı devam et fazlada umursamıyormuş gibi davran işe yarıcak tecrübe konuşuyor burada..
:alkis: :alkis:

Ben sizden sorumun cevabını arıyorum.Neden sen küçüksün bu işler için diyorsunuz ki ?.Siz birine aşık olmadınız sanırım.Sevgili olayları icin kücük oldugumu sizden iyi biliyorum sadece merak ediyorum seviyormu sevmiyormu diye.Siz annenizin karnından 30 yasında cıktınız galiba?:pat:

Çocuk aklı mı çocuk haklı mı bilemedim ama ibretlik tespitler var :gtr:

Hoşlansa foruma gelir konu açardı. Bizden cevap bekliyorsan foruma getir ağzını arayalım daha sonra sana döneriz.

Ben sizden sorumun cevabını arıyorum.Neden sen küçüksün bu işler için diyorsunuz ki ?.Siz birine aşık olmadınız sanırım.Sevgili olayları icin kücük oldugumu sizden iyi biliyorum sadece merak ediyorum seviyormu sevmiyormu diye.Siz annenizin karnından 30 yasında cıktınız galiba?:pat:

O halde şöyle cevap veriyim atarlı ablacım benim :) sevmek değilde hoşlanıyordur o da büyük ihtimal senin onunla ilgilendiğini görünce oluşan bir dürtüdür.Zaten bir erkek bir kıza olur olmaz gülümsüyorsa bu hoşlantının kanıtıdır.Aşık mı yada seviyor mu bilemeyiz ama ''hoşlandığı'' anlattığın şekle bakarak kesinlikle en doğru kelime olurdu.

Öyle yapıyorum zaten :D.Tesekkurler,anlayan birileri cıktı sanırım :))

Bence bu kadar Spesifik düşünmemelisin. Unutmaki erkekler için AŞK çikolata gibidir. Araya mutlaka Fıstıklar girer.

Ergenlik asklari yaz yagmuru gibidir. Kimbilir simdi kime asik olup beni seviyor mudur diye arkadaslarina soruyordur .)

vay arkadaş ne yorumlar dönmüş ya :honk:

Ona şöyle de; "Ya geçen Berkcan geldi yanıma ona biraz takıldım ve giydiği ayakkabının topuklu olduğunu ve bunun dahi cüceliğini ortadan kaldırmadığını söyledim o da popoma şaplak attı ahlaksız dedi çok güldük eğlendik." de, popoma şaplak attı dediğin an yüz ifadesi Veresiye defterini sattım demedin demi? sahnesindeki gibi oluyorsa, seviyordur.
sakar-sakir_1922545.gif

Geri