erkek arkadaşımın benden hoşlandığını nasıl anlarım?

Konu sahibi son olarak 4485 gün önce görüldü
Oooo sen de ne ona geliyon ne ona :honk:
Unut sevme onu onu onu bu aşkın sonu sonu sonu :honk:

Geçer geçer geçer bunlar da geçer

Gerisi neydi o şarkının :honk:

Bilmem :).Yani seviyomu sevmiyomu net bi cevap lazım en son cuma günü bn arkamı dönmüstüm sonra önüme döndüm o bana bakıyodu arada gözü dudagıma kayıyıo bi yerde okumustum diyoduki eger dudagına bakıyosa seni seviyo filan ama ?.

Yuh dudağına baktığını nasıl gördün :honk:
Vay arkadaş zamane gençleri işte :dyg:

E baktım dudagıma baktı :D.Arkadasıma bana bakarken söyle diye görevlendirdim her an söylüyo :D

Vay arkadaş olmadı ki böyle bi arkadaşımız :honk:
O değil de ayran olsa da içsek :dyg:

Dudagına bakıyorsa o is yas vazgec:D

Böyle diyenleri anlamıyorum,sanki siz ergen olmadınız bunları yasamadınız,derslerine calıs diyenleri dinlediniz :d

abi biz karı kız peşinde koşmadık kantır peşinde top peşinde koşturduk o dönem. kızma nolur eşeklik bizim.

7. sınıf mı :o en azından lise talebesi olaydınız yahu ders çalışın ders bırakın daha o yaşta aşk meşk işlerini.

7. sınıf mı :o en azından lise talebesi olaydınız yahu ders çalışın ders bırakın daha o yaşta aşk meşk işlerini.

Ben sizden sorumun cevabını arıyorum.Neden sen küçüksün bu işler için diyorsunuz ki ?.Siz birine aşık olmadınız sanırım.Sevgili olayları icin kücük oldugumu sizden iyi biliyorum sadece merak ediyorum seviyormu sevmiyormu diye.Siz annenizin karnından 30 yasında cıktınız galiba?:pat:

Geri