Erkek adam kaş aldırır mı?

• Kullanıcı Mavi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Genel Tartışma
🕒 Konu sahibi 21 saat önce aktifti
2 gün evvel bir lise öğrencisi gördüm kaşları epey kalın ve birleşikti. şimdi bu çocuk, oğlan çocuğu yiğit olur kaşının ortasını almaz mantığına maruz kaldıysa ileri ki yıllarında lise fotoğraflarına bakmaktan imtina edebilir. ailesi uyarmalıydı diye içimden geçirdim ama bazı aileler çocuğun gelişim sürecine hiç dikkat etmiyor.
kişisel bankacımın da kaşlarının ortası birleşikti ve ürkütücü görünüyordu, muhtemelen erkek adam kaşının ortasını almaz diye düşünüyordu.

kişi kendini nasıl mutlu hissediyorsa öyle şekillensin.

Brejnev gibi donanimli bir kas yapisina sahip degilse aldirmamali.

önce adam olun
sonra erkek olursunuz

Bazıları ürkütücü oluyor, aldırmaları kötü bir şey değil.

Ortası alınmış gibi lan, oğlum sen Kürt birisin bu ne böyle, normal şartlarda tek kaş olman lazım.
Yalnız @Psinoza forumda yakışıklı sevmem biliyorsun, seninle harika bir dostluk olsa da rekabetçi ortamda rakip kim olursa olsun acımam.
Umarım ban yersin haaha. Yok mu lan bir Kürt konusu yazalım :)
Millet g*tünün kılını alıyor, kaş alsa ne almasa ne abicim, şu konuları görünce benim konular baya iyi ya. Bu konuda olay çıkmaz by.

Aldırsa nonoş,aldırmazsa dağ ayısı.Ne istiyorsunuz oğlum siz?

• Beğen
Tepkiler: Min
Berberim saçları kesmeyi bitirince kaşlara da makinayla hafif giriyor çok uzunlar gitsin diye. Orada bile bi "lan" oluyorum.
Cımbızla kaş aldıran erkek erkek değildir.

• Beğen
Tepkiler: Min
Martı kaşlıysa ortasını aldırsın.

Ortası alınmış gibi lan, oğlum sen Kürt birisin bu ne böyle, normal şartlarda tek kaş olman lazım.
Yalnız @Psinoza forumda yakışıklı sevmem biliyorsun, seninle harika bir dostluk olsa da rekabetçi ortamda rakip kim olursa olsun acımam.
Umarım ban yersin haaha. Yok mu lan bir Kürt konusu yazalım :)
Millet g*tünün kılını alıyor, kaş alsa ne almasa ne abicim, şu konuları görünce benim konular baya iyi ya. Bu konuda olay çıkmaz by.

keman kaşlarıma şükür ediyorum, rabbimiz cımbıza, ağdaya, lazere muhtaç etmemiştir...

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bizim genler biraz şey olduğundan....şey.....
Erkek kardeşim ido tatlıses ve mert ramazan demir karışımı...
O yüzden onun kaşları ben alıyorum yüzü aydınlanıyor....

Çocuğunuz olursa ilk doğduğunda kalemle kaş çizin. O şekil alıyor. Annem yeğenime çizmiş. Çizdiği gibi kaşları. Aldırmaya bile lüzum duymuyor.

• Hımm
Tepkiler: Aze
Çocuğunuz olursa ilk doğduğunda kalemle kaş çizin. O şekil alıyor. Annem yeğenime çizmiş. Çizdiği gibi kaşları. Aldırmaya bile lüzum duymuyor.
Yeni doğan çocuğa burun şekli vermeyi tamam kafama kazıdım...
Şimdi bunu da yazıyorum bir kenara....
Malum düzeltecek çok şey olacak........

Yeni doğan çocuğa burun şekli vermeyi tamam kafama kazıdım...
Şimdi bunu da yazıyorum bir kenara....
Malum düzeltecek çok şey olacak........
7 kuşak geçmesi lazım o burun gen ve anatomisinin düzelmesi için.
Yaklaşık 756 yıl sonra normal burunlu olur sizin soyun burunları..

Geri