Erkek adam kaş aldırır mı?

• Kullanıcı Mavi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Genel Tartışma
🕒 Konu sahibi 6 saat önce aktifti
Erkek adam kaş aldırır mı?

çok çok rahatsız edici bir görüntü var ise yüzünde
yine cok cok rahatsız edici olmadan hafıf şekilde toplanabilir belki ama dediğim gibi bariz bir görüntü olmamalı

Bir insanın kaşları doğuştan güzel olmasın :blush:

fazla ve kotu durumdaysa evet almali

Kalın ve martı kaşsa aldırsın .Baz aldıranlarda çok itici oluyor ya kız gibi :D

Aslında aldırmaması benim tercihlerim arasındadır. Ancak kendisi gerçekten rahatsız oluyorsa aldırabilir. Ama benim kaşlarım kadar ince olmaması şartı ile, toparlayabilir. Bazılarının kaşları gerçekten çok kötü bir görüntüye neden oluyor.

Martı gibi kasları varsa aldırsın bir zahmet görüntü kirliligi yapmasın:)

Nasil kadinlar görünüsleri rahatsiz ettigi zaman aldiriyorsa bence aldirabilir. Temiz bakimli güzel görünmek kötü bir sey degildir. Tabi bizim türklerde kötü anlasiliyor.

Doğal olmalı aslında bir insan :)

Tüm estetik kaygılara sokarcasına aldırmamalı. Benim ihtiyacım yok fakat tek kaş olan ve aldırmayan insanları da seviyorum.

Var olun.

Çok yoğunsa ; tek kaş gbi mesela :D çok belli olmamasına dikkat ederek aldırabilir. Ama ip gbi alındığı çok belli olan kaşlar bayanlara bile cok yakısmıyor. Erkeklerde cok daha kötü duruyor.. Doğallıktan yanayım.

Çok yoğunsa ; tek kaş gbi mesela :D çok belli olmamasına dikkat ederek aldırabilir. Ama ip gbi alındığı çok belli olan kaşlar bayanlara bile cok yakısmıyor. Erkeklerde cok daha kötü duruyor.. Doğallıktan yanayım.

Yaşa.

Adile Naşit modeli olacaksa lütfen aldırmasın.
Ama tek kaş erkeklerde lütfen aldırsın tren rayı gibi bir uçtan diğer uca
kadar aralıksız sahip olan erkekten daha iyi.

Gerekiyorsa aldırmalı o ne lan öyle martı kaş :D M olur adamın kaşları az daha olsa kanatlanıp uçacak o derece :D gerektiği durumlarda alması şarttır hatta inceltmesi bile bazı durumlarda olmalıdır.

Mesela ido gibi kaşı olanlar aldırsın. :D Tabii metroseksüel takılayım diye incecik, alındığı belli olacak şekilde olmasın da. :D

Kaşlarının ortasını aldırsınlar tamam da bir de kaşına şekil filan verdirenler var yapmasınlar ya :T:

Geri