Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
10 yıldır ailemden uzağım. Yeri geldiği zaman bir ev hanımının yaptığı hemen hemen her işi de yapıyorum. Ilerde bana düşen ne olursa eşime yardım da ederim... Erkeklik belli bir işi yapıp yapmamakla alakalı değildir. Erkek adam cam da siler, yemek de yapar, yerlere paspas da çeker, halıları da ovalar... (Rakınzel 'ime ağır gönderme içerir :p )
Bizim eve üç günde bir temizlikçi kadın geliyor.Her yer pür pak ;p Çok zenginiz biz ya.
Uzun süre yalnız yaşadım ama cam silme gibi bir isteğim olmadı ;d Annem sildiği zaman kıyamayıp yardım etmişliğim oldu sadece.Haftada üç defa olmasa bile birkaç defa parayla birisine sildirdik.Tabi annem sonra üzerinden bir kez daha geçti o ayrı ;d