Erkek Adam Cam Siler mi ?

Konu sahibi son olarak 584 gün önce görüldü

• Ne fark eder, bu işin erkeği kadını olmaz

Kullanılan: 12 75.0%
  • Erkek adam cam silmez, silene de iyi gözle bakmaz

Kullanılan: 0 0.0%
  • Erkek adam cam olarak bir tek dikiz aynasını siler

Kullanılan: 1 6.3%
  • Canım ne isterse onu yaparım

Kullanılan: 3 18.8%

• Kullanılan toplam oy
    16

Ne kadarda basmakalıp tamlamalar. Erkek adam olunca daha bir heybetli oluyor ve asla ev işi yapmazmış cam silmezmiş gibi bir algıyı anında yaratıyor.
Siler tabiki eli değmişken kapıları bile siler.

Ne kadarda basmakalıp tamlamalar. Erkek adam olunca daha bir heybetli oluyor ve asla ev işi yapmazmış cam silmezmiş gibi bir algıyı anında yaratıyor.
Siler tabiki eli değmişken kapıları bile siler.

Ben silmem kusura bakma:) ama yemek yaparım

Valla sana birşey diyimmi, bir çok kadına kıyasla daha iyi temizlikte yaparım, daha iyi yemekte yaparım. Cinsiyete göre iş yoktur (fiziksel güç gerektirenler müstesna), ortada yapılması gereken birşey varsa kim müsaitse o yapar.O kadar.

Valla sana birşey diyimmi, bir çok kadına kıyasla daha iyi temizlikte yaparım, daha iyi yemekte yaparım. Cinsiyete göre iş yoktur (fiziksel güç gerektirenler müstesna), ortada yapılması gereken birşey varsa kim müsaitse o yapar.O kadar.

Bende güzell yemek yaparım..gerekirse bulaşığıda yıkarım ama cam işini beceremem

Geçen bayram Memlekette tek kalmıştım ulan kocaman evi tek başıma temizledim camda sildim ha akşam sildim orası ayrı mesele :D

Kime sildireyim ki :)
Herhafta temizlikçi.kadın mı çağrılır :)
Salata için yemek yapanda olması lazım... :)

Bilgi - İnanç - Eylem

Yani inanın bayanlar bile hafta da bir cam sildiklerini düşünmüyorum ayda bir size yeterli :)
Ama size çare yok gibi :d
Yemek bulaşık salata derken yine aynı devam edin siz :)

Yani inanın bayanlar bile hafta da bir cam sildiklerini düşünmüyorum ayda bir size yeterli :)
Ama size çare yok gibi :d
Yemek bulaşık salata derken yine aynı devam edin siz :)
Haftada bir silmezssem uyuz olurum :)
Hayat bencede böyle güzel...
Şimdi.işin yok kitaplarından ayrıl, Ona methiyeler yaz. Onunla ilgilen, ona zaman ayır. Onu mutlu et :) ohoooo varsa yoksa o...
Ben böyle iyiyim... Varsa yoksa ben :)

Bilgi - İnanç - Eylem

Haftada bir silmezssem uyuz olurum :)
Hayat bencede böyle güzel...
Şimdi.işin yok kitaplarından ayrıl, Ona methiyeler yaz. Onunla ilgilen, ona zaman ayır. Onu mutlu et :) ohoooo varsa yoksa o...
Ben böyle iyiyim... Varsa yoksa ben :)

Bilgi - İnanç - Eylem

Buda biraz benbencilik gibi de tabi sizin düşünceniz saygı duyuyorum.
Ee size böyle bir hayatta mutluluklar o zaman :)

Adam olsunda cam silmesi eksik kalsın

Sent from my iPhone using Tapatalk

Geri