erik ağaçlarına dalmış nesil

Konu sahibi son olarak 2135 gün önce görüldü
Ben hep "Papaz eriği" satın aldım, hiç ağaçlara dalarak erik yemedim.​

Arkadaşı çağırmaya evine gidiyoruz yolun kenarında kocaman bahçesi olan, elma ağacı, erik ve armut ağacı olan bir bahçe var tam pencerenin önünden geçerken evin sahibi kadın cama çıkıp "Erik mi alacaksınız? sizin o bacaklarınızı kırarım" diye çıkışınca sinirlenip diğer arkadaşı da aldıktan sonra bahçede ne var ne yok yağmalamıştık.

Birde oturduğum yerde terk edilmiş bi arsada kocaman bi ceviz ağacı vardı onunda az cevizini yemedik, mahallede her çocuğun elleri yeşil yeşil dolaşırdı cevizler sağolsun.

nasıl becerdiysem erik dalı gevrektir diye okudum yaa .s.s
tehlike yaklaşıyor .s.s :honk:

İlk ağaçtan düştüğümde onbeştim.

Asla kaçmaz, erik ağacı görmemle onun üzerinde olmam arasındaki zaman 1 dakika falan.
En sevdiğim meyve erik, yaşım erik, doğduğum şehir erik.
Erik mükemmel bir şey ya.

aynı şeyi yazmaya gelmiştim. canım kendim ya ne kadar da kendini bilen biriymişim

Çocukken rahmetli dedemin evine giderdik. Orada birbire yaslanmış iki erik ağacı vardı. Erik yeme bahanesiyle ağaca çıkar, komşu kızını izlerdim. Belki beni görür, çağırır, oynarız düşüncesiyle. Hiç görmedi, hiç çağırmadı.

Annenannem bir gün bahçesindeki eriklere dalan çocuklara kızdı, çocuklar da babanın malı mı ne kızıyorsun demişlerdi.Sonra durdu bi, doğru çocuklar babamın malı değil istediğiniz kadar alın demişti.Ne var ne yok almışlardı.Çocuklar daha sonra izin isteyip gelmişler almışlar erikleri.Annenannem poşete toplayıp asmış ağaca sonra düşerler falan diye (:

kayısı bahçelerine çok daldık.
Yeşil hali çok güzel oluyor

Geri