erik ağaçlarına dalmış nesil

Konu sahibi son olarak 2135 gün önce görüldü
Demin bahçeye gittim erikler olmamış bende henüz evrimleşmiş kirazlara daldım dedem bastonu dalladı ödeşdik

azman lakabı taktığımız ve dayağıyla birlikte eriklerinide yediğimiz o dedeye burdan selam olsun , şu an aramızda değil duyunca üzülmüştüm

Dalmayanı dışlardık

az önce kıtır kıtır yedim :p

Çok ta zevkli:=) apartmanın bahçesinde var ama erik kalmadı:=)

Balkonlardan bahçe damlarına az atlamadık.

erik değil de kayısı bademlerine dalmışlığım çoktur .p

erik çağla yeni dünya ama en çok mandalina portakal ne bulsak dalardık ağaç olsun yeter ki kozalak mozalak farketmez :D

elma agaclarina dalardik bizde
gecen sene köyde bahceden iskelelerle elmalari toplauip hindilere parti veriyoduk her aksam.

eskidsndi..cok eskiden.simdi bolluk ve pokluk.

Evimizin bahcesinde erik agaci var. Ama eriklerin büyüdüğünü hic gormedik :))) Yagmaliyor cocuklar[emoji14]

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

çocukluğum geldi bi an gözümün önüne hey gidi günler heyy

Bahcedeki tek ve en cılız ağaca, tirmanmaktan agacta yan yattik yere babanem gormesin diye birde baglamistim iple , baska ağaca ne gunlerdi :y

Gördüğümde hala çıkarım alırım :oy: yeni nesil çok şey kaçırdı bu internet ve teknoloji yüzünden çokkkk

Ay mevsimi de geldi ekşi ekşi, canım çekti :D
Okula giderken bir ağaç vardı erikleri de pek güzeldi ya az çıkmadık ama genelde Cevat diye uzun boylu bir arkadaş vardı o çıkardı toplar verirdi bize :D:D

Asla kaçmaz, erik ağacı görmemle onun üzerinde olmam arasındaki zaman 1 dakika falan.
En sevdiğim meyve erik, yaşım erik, doğduğum şehir erik.
Erik mükemmel bir şey ya.

Geri