Ergenlik Şarkıları..

🟢 Konu yazarı şu anda aktif

bu şarkı başladığı an ışınlanabiliyorum mesela… o dönemin listeleri, winamp’ın bazı şarkıları çalmayıp hata vermesi, limewire yüzünden sürekli virüslenmek, o anların kokusu, msnleri sınıfta kağıt dolaştırarak yazmak. tüm gün sınıfta konuşmayıp msn’de sabahlamak…

madem msn ve winamp nostaljisi yapıldı o zaman oradan devam edelim. sene 2004-2005, msn açık, winamp açık, o zamanın tek alternatifi irc açık, #rock ve #metal kanallarında takılıyoruz, fonda the rasmus - in the shadows çalıyor, sabahlara kadar geyik, korn mu daha iyi yoksa greenday mi muhabbetleri, nickler şu şekil; yaprock, fallen_angel, darktranquillity, Sepultura, arada #hip-hop kanalındaki kekolar gelip "napıyonuz lan böğüre böğüre şarkı mı söylüyonuz mk satanistleri" diyor, biz de eminem'in annesiyle yatmasına ithafen "bizim ne yaptığımızı kendi annesine hallenen onun bunun çocukları anlamaz" deyip şutluyoruz, winamp bi sonraki şarkıya geçiyor; anathema - one last goodbye. ulan harbiden bi ara doom metal diye bi şey vardı... aradan geçmiş neredeyse 20 yıl, şu an yeni jenerasyon irccileri ötekileştiriyoruz jdfg

Canımı peşine takıp sevdim deliler gibi..
Sustum ölüler gibi..

Herkes o kadar şarkı paylaşmış ama Abazanlık tarihinin milli marşlarını kimse yazmamış iyi mi? Bunlar abazan ergenliğin milli marşlarıdır. Hala daha geçerlidir.

Hiçbir şey demeden çekip gittin…gidişin telaşlıydı,ölümün zamansız.

aşk hayatım da ne günlerden geçmiş.

saçlar diken diken jölenin dibine vurmuşuz
internet kafeci abi yine açmış yıldız tilbeden çat kapı
winamptan açmışız dj akmandan bir parça
yan masadaki arkadaşımızdan kız msn'si istiyoruz
arkadaşımız ayıpsın deyip hayrına veriyor hemen
kız kamerada açarsa ooo kralsın
hey gidim hey ne günlerdi be
sivilcelerimi bile özledim be :(

Geri