Çünkü daha önce bunu paylaştım konu açmıştım üzerine..sorma ergenlik insanın en güzel saf tuhaf dönemleriHayır ya sjsjjs ortaokul diyorum minnak ergendim bunlar kazık kadar .))
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çünkü daha önce bunu paylaştım konu açmıştım üzerine..sorma ergenlik insanın en güzel saf tuhaf dönemleriHayır ya sjsjjs ortaokul diyorum minnak ergendim bunlar kazık kadar .))
Güzel yıllardi..Vayyy bunları bilirmiydin sen 2003’lere gittim
sorma..bi kg muz ucuz enerji içeceği paprika aromalı cips yarı köpüklü pudingGüzel yıllardi..![]()
Kahkaha atmis gibi oldum da, tebessümdü o belirteyim dedimsorma..bi kg muz ucuz enerji içeceği paprika aromalı cips yarı köpüklü puding
Bir yandan MSN bildirimleri bi yandan MTV’de anormal müzikler geçti gitti hepsi![]()
Yaşlanıyoruz engel olamıyoruz artık..Kahkaha atmis gibi oldum da, tebessümdü o belirteyim dedim
Msn de titretirdik birde .)))
Sensin yaşlı .DYaşlanıyoruz engel olamıyoruz artık..
In dA SaManLık MSN’deki profil sözüm dü..
Yürüyen Karizma
Kı$_Güne$i
Sensin yaşlı .D
Gece gece depresyona mi girelim gecmise götürdükce götürdün .D
Hareketli biseyler mi calsak..
Yok eyt de vurmustur de tam olsun .DBunları bildiğine göre 35’leri geçmişsindir demek
Neyse inanmış gibi yapıyorum C:Yok eyt de vurmustur de tam olsun .D
Gecmedim 35i falan gece gece dellendirecek beni .D
Rahmetli aaliyah♥️R.I.P ve Natedogg