Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Pislik yapmasan?14 Şubat çok zor geçiyor galiba : )
Baya romantizm var klipte,güzelmiş bende sana bi tane hediye edeyimPislik yapmasan?
Yapmasan yabani olur muydun?![]()
biz her şeyi dinledik... halkların kardeşliğine inancımız bütün tarzları dinlememizden gelir... neyse alın size hem türkçe hem rock. daha geçen bu konunun rocklısını yapmıştım kendi kendime. kalitelendirelim konuyu.
Gıı Süreyya ne bu hep yabancı müzik hiç mi Türkçe dinlemedin
biz her şeyi dinledik... halkların kardeşliğine inancımız bütün tarzları dinlememizden gelir... neyse alın size hem türkçe hem rock. daha geçen bu konunun rocklısını yapmıştım kendi kendime. kalitelendirelim konuyu.
keşke ergenken telefonlarımızın kameraları olsaydı, keşke fotoğraf makinelerinin filmleri yanmasaydı da sana o leş odamın halini gösterebilseydim... trendy dergisindeki grup posterleriyle donatılmış oda, kırmızı kalem çekilmiş gözler... rap müzikle rock müzik arasında gelgitler.sen halkların kardeşliğine yine iman et,bir şey demiyorum ama şu ülkede nasıl bir ergenlik geçirdin cancağızım. yok mu şöyle dinlediğin abudik gubidik yerli pop şarkısı.
ergenken gözlerine sürme çekip şebo posterini de mi yatak odasına asmadın...
bak benim aklıma şey geldi funda arar-arapsaçı her ne kadar erkin koray'ın olsada ben ergen iken funda'dan dinlemiştim... açayım...