Ergenlik Şarkıları..

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
jumpstyle hatirlayanlar? ilkokul 8. sinif musical gosterimiz sonrasi yapmistik bu dansi butun anneler babalara :p

en yakin arkadasim bunu dinlerdi. o zamanlar bile igrenirdim bu tarz parcalardan

simdi bu rapci qarizma Tilburg'de yasiyo. liseliyiz tabi o zamanlar. arkadasim da bunun hayrani. deli gibi hayran ama. seviyor, asik, imkani olsa onunla evlenecek. butun sarkilarini ezbere biliyo. qarizma eski sevgilisi ile ilgili bi rap yapmis, arkadasim da buna uzuluyo. oyle deli gibi hayrandi iste. okulumuzla seyahat yaparken Tilburg'den gecmistik otobusle ve o an onun halini gorseydiniz... birine karsi duyulan asiri hayranlik da hastaliktan sayilmali bence :d igrenerek arkadasim icin paylasiyorum yinede.. galiba o da utaniyodur simdi o zamanlarki hallerine :d

Als ik denk aan al die dagen dat ik mij zo heb misdragen, dan denk ik had ik maar een tijdmachiiiineeee. maaar die heb ik niet dus zal ik mij gedragen en zal ik blijven sparen, sparen voor een tijdmachine

Off gurbetçiler den bi kız gelmiş o zamanlar bu şarkıyı su gibi içiyor Büşra ben Hülya kıza hayranlıkla bakıyoruz sonra ezberlemeye çalışıyoruz kaç oktav sesimiz var ki deyip hayata küstüğümüz günler Sjsjs

yardim toplamak icin Hollanda'nin butun ses sanatcilari bir araya gelip bu sarkiyi soylemislerdi. baya aklimda kalmis okadar begeniyordum iste. yil 2005:

Hangisi daha yakiskli diye kavga ediyorduk.
Aptal aptal hareketler.

yerli yabancı çok şarkı var ama aklımda klibiyle birlikte kalan çocukluğumun ilk travmatik, erotik ve yabancı şarkısıdır.

bi sarki daha vardi adini unuttugum. buyuk bi hit olmusu. adam eski sevgilisinden bahsediyodu ve koynunda buyuk bi yilan falan vardi. butun paki ve hintliler dinliyodu :emoji_thinking:

Geri