Erdoğanın 3 çocuk yapın söylemine yaklaşımınız nedir ?

• Kullanıcı Jose
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Toplum ve Gündem
Konu sahibi son olarak 4 gün önce görüldü
Yok kısa süreli bir konuydu sıkıntı yok. Faşizm böyle birsey herhalde Herseyden düşmanlık yaratılıyor

Dağa çıkılmanın bedeli tüm kürtlere pay biçilmez. Ayrıca şu konu artık hiç hoşuma gitmiyor. Bir şeye karşı duyarlı olabilmek için illa ki o kesimden gelmeye gerek yok. Alevilerle ilgili bir şeyi savunmak öyle olduğunu göstermez kişinin. Hiç bir devletin tarihinde sütten çıkmış ak kaşık yazmaz. Tutup onlardan pay biçsek işin içinden çıkılmaz.

Edit : gider evet böyle bir konu bile buraya bağlanıyorsa insanların bilinçaltında daha nelerin olduğu endişe verici gerçekten.

alevliyim hemen..kürtler bilinçli olarak çoğaldılar.feodaldiler.bu genetik bir yatkınlık yarattı onlarda.sayı güç için önemlidir.başka ne yapabilirlerdi.ezilen her azınlık gibi onlar da "az" olmaktan bir an önce kurtulmalıydı.başbakanın çoğalın lafı türkleredir.kürtler zaten bu işin ağababasıdır

Mesele çocuk değildi basbakanın aile reisi gibi bu tarz şeylere burnunu sokması.
Ben sıcak bakmıyorum.

Yok kısa süreli bir konuydu sıkıntı yok. Faşizm böyle birsey herhalde Herseyden düşmanlık yaratılıyor

konuya hala devam ediyorsun sanırım benim söylediğimi yanlış anlayıp konuyu uzatan sizsiniz anlatıp dinlemeden yorum yaptınız sonra düşmanlığı ben mi çıkarıyorum bunu 30 binden fazla şehidi toprağa verenlere sormanı dilerim Faşizmin ne olduğunu ve artık dahada uzatmayın lütfen tek söylediğim bu Ülkede bir çok farklı kesim yaşıyor hangi kesim yaşadığı Ülkenin bayrağına bu kadar kötü davranıyor bunu biraz siz düşünün!!

konuya hala devam ediyorsun sanırım benim söylediğimi yanlış anlayıp konuyu uzatan sizsiniz anlatıp dinlemeden yorum yaptınız sonra düşmanlığı ben mi çıkarıyorum bunu 30 binden fazla şehidi toprağa verenlere sormanı dilerim Faşizmin ne olduğunu ve artık dahada uzatmayın lütfen dtek söylediğim bu Ülkede bir çok farklı kesim yaşıyor hangi kesim yaşadığı Ülkenin bayrağına bu kadar kötü davranıyor bunu biraz siz düşünün!!

Konu kapanmıstır. Sen böyle ön yargılı baktıkca onlar dinmicektir emin ol

Konu kapanmıstır. Sen böyle ön yargılı baktıkca onlar dinmicektir emin ol

o kadar insanın ölümüne neden olan bir düşüncenin ardından önyargısız bir durum söz konusu olabilir mi? biraz samimi olun lütfen...!

o kadar insanın ölümüne neden olan bir düşüncenin ardından önyargısız bir durum söz konusu olabilir mi? biraz samimi olun lütfen...!

Arkadaşım lafını PKk diye dile getircen kürt diye değil o halde. Burda bayrak bayrak diyorsun bir cok kürt senin Türkiye Cumhuriyetine sağlamadığın yararlarda katkılarda bulundu. Kürt lafını kullanmıcan Pkk ve yandasları dicen. Konu baska yerlere tasıyor bu söylemin sebebiyle. Bu kadarlık yeter kendi akısında kalsın konu

Alıntıya giriş şeysi.
Yapılan bir araştırmaya göre insanların zeka ortalaması bin sekiz yüzlerden bu yana ön dört puanlık düşüş göstermiş. Bunu da zeki kadınların daha az çocuk sahibi olmasına bağlamışlar.
Alıntıdan çıkış şeysi.
İşte tamda böyle balım. :dyg:

Yapılan bir araştırmaya göre insanların zeka ortalaması bin sekiz yüzlerden bu yana ön dört puanlık düşüş göstermiş. Bunu da zeki kadınların daha az çocuk sahibi olmasına bağlamışlar
İşte tamda böyle balım. :dyg:
zeki kadın diye bişi olmaz.vücudunun bozulmasından endişe eden kadın diye bişey olur olsa olsa

Bir ara sabah haberlerinde denk geldim bir bakan inşAllah 5 çocuk yaparlar dedi çoğu kişi alkış tuttu.Tabi canım 15 tane yapsın hatta sonra Rahim kanserinden ölsün kadın.

kendi yüzde ellibirine söylediği talimattır o.. diktatorlüğün garantileşmesi için ön adımların başıydı sadece.

Çok fazla abartıldığı, adamın ne söylese eleştiri oklarına maruz kaldığını düşündüğüm durum.
Sana zorla 3 çocuk yap denmiyo, bi dayatma yapılmıyo. Türkiye nüfusunun şuan olduğu gibi genç kalabilmesi için sadece bir öneride bulunuyo.

Çok fazla abartıldığı, adamın ne söylese eleştiri oklarına maruz kaldığını düşündüğüm durum.
Sana zorla 3 çocuk yap denmiyo, bi dayatma yapılmıyo. Türkiye nüfusunun şuan olduğu gibi genç kalabilmesi için sadece bir öneride bulunuyo.

herkes işine nasıl gelirse öyle algılıyor...

oooooo ırkçılık bi muz alayım ben.

Geri