Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Yok kısa süreli bir konuydu sıkıntı yok. Faşizm böyle birsey herhalde Herseyden düşmanlık yaratılıyor
konuya hala devam ediyorsun sanırım benim söylediğimi yanlış anlayıp konuyu uzatan sizsiniz anlatıp dinlemeden yorum yaptınız sonra düşmanlığı ben mi çıkarıyorum bunu 30 binden fazla şehidi toprağa verenlere sormanı dilerim Faşizmin ne olduğunu ve artık dahada uzatmayın lütfen dtek söylediğim bu Ülkede bir çok farklı kesim yaşıyor hangi kesim yaşadığı Ülkenin bayrağına bu kadar kötü davranıyor bunu biraz siz düşünün!!
Konu kapanmıstır. Sen böyle ön yargılı baktıkca onlar dinmicektir emin ol
o kadar insanın ölümüne neden olan bir düşüncenin ardından önyargısız bir durum söz konusu olabilir mi? biraz samimi olun lütfen...!
zeki kadın diye bişi olmaz.vücudunun bozulmasından endişe eden kadın diye bişey olur olsa olsa
Yapılan bir araştırmaya göre insanların zeka ortalaması bin sekiz yüzlerden bu yana ön dört puanlık düşüş göstermiş. Bunu da zeki kadınların daha az çocuk sahibi olmasına bağlamışlar
İşte tamda böyle balım. :dyg:
Çok fazla abartıldığı, adamın ne söylese eleştiri oklarına maruz kaldığını düşündüğüm durum.
Sana zorla 3 çocuk yap denmiyo, bi dayatma yapılmıyo. Türkiye nüfusunun şuan olduğu gibi genç kalabilmesi için sadece bir öneride bulunuyo.