Erdoğanın 3 çocuk yapın söylemine yaklaşımınız nedir ?

• Kullanıcı Jose
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Toplum ve Gündem
Konu sahibi son olarak 4 gün önce görüldü
3 çocuk iyi hoş güzelde.Bu çocuklar elektriklemi şarj olacaklar.Tasarruf ampulü gibi icatlarmı cıkacak insana. Nerden yicek bu çocuklar Anne Babalar nerden doyuracak bunları ? 3 Çocuk değilde Her evde 3 çalışan kelime gurubunu duyabilsek artık.

hklk.jpg

4 cocukta yaparim 5de. Basbakan istiyor diye degil ama.
Önemli olan cocuk yapmak degildir zaten, ona bakabilmek, iyi yetistirmek.

sen yapmazsan ben yapmazsam kim yapıcak bu çocuu? Böyle giderse 20 seneye Türkiye kafadan Kürdistan olur

Yapabileceğin kadar değil bakabileceğin kadar der noktayı koyarım.

Bakabilen yapsın arkadaş, bol çocuklu bir aile ortamı güzeldir. Fakat toplum olarak öyle bir ortam var ki Allah rızkını verir diye seri üretime geçiyoruz maşallah. Bu da yanlış bir düşünce.

Turk nufusunu denge de tutmak icin mantikli
Ama mesele o cocuklara bakabilmekte.
Asgari ucretle calisan birisi nasil baksin o cocuklara

Erdoğanın ne dediğinin hiçbir önemi yok :)
Onun dediklerini dikkate alacaksan aldığı kelleler diye şehitlere hitaben söylemi var onu almak da var..
Nitekim doğru söylüyor, 3 4 çocuk yapılmalı ama bunu onun söylemesi yanlış.
Sen git davosta posta koy, gel halkına 840 lira maaş var oldu mu Kahraman?

Söylermisiniz %80 Türk var diyelim %20 Kürt var diyelim Türk aile 1 çocuk yapsa Kürt aile 10 çocuk yapsa 50 100 yıl sonra Türk kalır mı ? Avrupa'nın çoğu ülkesi tek çocuk yapıyor ve yıllar sonra nüfuzları çok fazla düşecek :)

Söylermisiniz %80 Türk var diyelim %20 Kürt var diyelim Türk aile 1 çocuk yapsa Kürt aile 10 çocuk yapsa 50 100 yıl sonra Türk kalır mı ? Avrupa'nın çoğu ülkesi tek çocuk yapıyor ve yıllar sonra nüfuzları çok fazla düşecek :)

Kürtler niye katılıyor bu konuya anlayamıyorum

Kürtler niye katılıyor bu konuya anlayamıyorum

sadece Türkiye için örnek verdim bazıları aynı toprakta farklı gördükleri için kendilerini senin öyle bir derdin yok ise alınma dostum yani eğer Kürtsen...

Millet istediği kadar yapıyo canm ona karışmasaydın.
2 çocuk diyorum ben.

Husası Erdoğana mı düşmüş Bakabilecek durumu varsa isterse 10 çocuk yapsın sanane.

sadece Türkiye için örnek verdim bazıları aynı toprakta farklı gördükleri için kendilerini senin öyle bir derdin yok ise alınma dostum yani eğer Kürtsen...

Kendilerini farklı görebilirler. Lazdan Aleviden Zazadan Kürtten bahsedilcek sey değil. Kac milyon nüfusu var simdi ne zararları var. dillerini özgür bıraktınız Askerde ölmüyor bombada patlamıyor. ön yargıları bıraksanız Hersey tmamen bitecek

hitler de çok çocuk isterdi

Kürtler de Türkleri geçelim diye 10 çocuk yapıyorlardı? :T:
Konu Kürt Türk'e nasıl geldi yine. Neyse ya konuya dönüyorum. Takılmaya gerek bile yok bu lafa. Saçmalığı ortada.

Kendilerini farklı görebilirler. Lazdan Aleviden Zazadan Kürtten bahsedilcek sey değil. Kac milyon nüfusu var simdi ne zararları var. dillerini özgür bıraktınız Askerde ölmüyor bombada patlamıyor. ön yargıları bıraksanız Hersey tmamen bitecek

açıkçası Devlet içinde Devlet istemiyorum sorun önyargılar değil bitmek bilmeyen isteklerdir sana soruyorum neyi sahip olduktan sonra tamam bu kadar yeter dedin ve isteklerinin gerisi gelmedi? Asker ölmüyor diyosun peki ozaman neden dağa çıkıldı ne ye karşı silahlanıldı ve neden m16 piyade tüfekleri var? neyse konuyu uzatmıcam Kürtler benim kardeşimdir ama bu Ülkedeki normal bir vatandaş gibi nüfusunda TC yazdığı sürece..selametle

açıkçası Devlet içinde Devlet istemiyorum sorun önyargılar değil bitmek bilmeyen isteklerdir sana soruyorum neyi sahip olduktan sonra tamam bu kadar yeter dedin ve isteklerinin gerisi gelmedi? Asker ölmüyor diyosun peki ozaman neden dağa çıkıldı ne ye karşı silahlanıldı ve neden m16 piyade tüfekleri var? neyse konuyu uzatmıcam Kürtler benim kardeşimdir ama bu Ülkedeki normal bir vatandaş gibi nüfusunda TC yazdığı sürece..selametle

SAcmalık burada işte Erdoğandan bahsediyorum. ERdoğan türklerin değil T.C başbakanı kürdede türkede zazayada o lafı yani. Tammamı ? güle güle.

burdan da bi türk - kürt meselesi yürür gider diyorum :T:

Geri