Erdoğan’ı dokudu, Guinness’e aday oldu

• Kullanıcı Sanem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
Konu sahibi son olarak 1195 gün önce görüldü
Hala aynı teraneler. Amaç üzüm yemek değil bağcıyı dövmek olunca bu saplantı böyle devam eder.
Yav sanat eserinin de içine ettiniz. Bay Recep değil de Atatürk olsaydı o sözde sanat eseri halıda gene aynısını derdim

Devlet düşmanı olduğunu biliyoruz. Uzun uzun anlatmana gerek yok ihraç melnur.

Atatürk'e dil uzatacağına eminim.

Merkel bana senin gibj yavrucuğum derse ona derim anacığım diye. Hemen alınma öyle. Yavrucuğum derken anne olduğunu unutma bidahaki sefere.
Yahu ne alinmasi?
Ben kedime bile yavrucugum diyorum.
Annesi miyim simdi?
Bakicisiyim.
Ama sana bakmam mesela.Ilerde kafayi yiyecegin malum.

Yahu ne alinmasi?
Ben kedime bile yavrucugum diyorum.
Annesi miyim simdi?
Bakicisiyim.
Ama sana bakmam mesela.Ilerde kafayi yiyecegin malum.
Ehhh ben herkese anacığım deyince gerçekten annem mi olmuş oluyor canım? Alındığını dahi anlayamaz bir hale gelmişsin.

Peki, dolar yükselirken "kriz var" diyen sen, dolar düşerken, neden cızırdamaya başlıyorsun?
Bırak bu teranekeri. Olum git o yazdığını tekrar oku ve gör $ kaç TL idi ve bugün ile karşılaştır. Bırak gazel okumayı. Sen kim birşeylerden emin olmak kim.

Bırak bu teranekeri. Olum git o yazdığını tekrar oku ve gör $ kaç TL idi ve bugün ile karşılaştır. Bırak gazel okumayı. Sen kim birşeylerden emin olmak kim.

Cevheri'ye selam söyle ihraç melnur. Videolarını paylaşıp propagandasını yapmaya devam et.

Ehhh ben herkese anacığım deyince gerçekten annem mi olmuş oluyor canım? Alındığını dahi anlayamaz bir hale gelmişsin.
Anne oldugunu unutma diyen sendin.
Ciddiye almamak lazim seni.
Mea culpa:D
Su yazan parmaklarima yazik ya.

Sanki bi dügüm atmis hali icin,bok atiyo burda emek verenlere.

Anne oldugunu unutma diyen sendin.
Ciddiye almamak lazim seni.
Mea culpa:D
Su yazan parmaklarima yazik ya.

Sanki bi dügüm atmis hali icin,bok atiyo burda emek verenlere.
???? Argüman bulamayınca saçmalamak zorunda değilsin canım.

Melnur bu sana niye bu kadar dokundu
Aklını Menzil'e teslim edersen senin tarafından öyle anlaşılıyor canım. Yazdığımı idrak etmek istiyorsan git aklını Menzil'den geri al.
Bu ara verdiğin sözü de tutmayı unutma, biliyorsun ahirette dahi hesabı sorulur sana iftiraların.

Konuyu okumadım ama yorumları okumak daha eğlenceli geldi.

Az önce balkona çıktım çok soğuktu
Dedim "Süleyman bu soğuğa dayanamıyorsun Silivri'nin soğuğuna nasıl dayanırsın?"

Geri