Inandim.Seni ikna etmek gibi bir amacım da yok mecbur da değilim.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Inandim.Seni ikna etmek gibi bir amacım da yok mecbur da değilim.
Ben de şimdi sevinçten ve başarımdan dört köşe oldum.Inandim.
Hala aynı teraneler. Amaç üzüm yemek değil bağcıyı dövmek olunca bu saplantı böyle devam eder.
Yav sanat eserinin de içine ettiniz. Bay Recep değil de Atatürk olsaydı o sözde sanat eseri halıda gene aynısını derdim
Merkel bana senin gibj yavrucuğum derse ona derim anacığım diye. Hemen alınma öyle. Yavrucuğum derken anne olduğunu unutma bidahaki sefere.Almanya'da internet mi takilir ya?
Merkel e anacigim de sen.
Inanamadim.Ben de şimdi sevinçten ve başarımdan dört köşe oldum.
Sen "$ kesin düşecek" derken de emindin kendinden. Durumun ortada.Devlet düşmanı olduğunu biliyoruz. Uzun uzun anlatmana gerek yok ihraç melnur.
Atatürk'e dil uzatacağına eminim.
Yahu ne alinmasi?Merkel bana senin gibj yavrucuğum derse ona derim anacığım diye. Hemen alınma öyle. Yavrucuğum derken anne olduğunu unutma bidahaki sefere.
Sen "$ kesin düşecek" derken de emindin kendinden. Durumun ortada.
Ehhh ben herkese anacığım deyince gerçekten annem mi olmuş oluyor canım? Alındığını dahi anlayamaz bir hale gelmişsin.Yahu ne alinmasi?
Ben kedime bile yavrucugum diyorum.
Annesi miyim simdi?
Bakicisiyim.
Ama sana bakmam mesela.Ilerde kafayi yiyecegin malum.
Bırak bu teranekeri. Olum git o yazdığını tekrar oku ve gör $ kaç TL idi ve bugün ile karşılaştır. Bırak gazel okumayı. Sen kim birşeylerden emin olmak kim.Peki, dolar yükselirken "kriz var" diyen sen, dolar düşerken, neden cızırdamaya başlıyorsun?
Bırak bu teranekeri. Olum git o yazdığını tekrar oku ve gör $ kaç TL idi ve bugün ile karşılaştır. Bırak gazel okumayı. Sen kim birşeylerden emin olmak kim.
Anne oldugunu unutma diyen sendin.Ehhh ben herkese anacığım deyince gerçekten annem mi olmuş oluyor canım? Alındığını dahi anlayamaz bir hale gelmişsin.
???? Argüman bulamayınca saçmalamak zorunda değilsin canım.Anne oldugunu unutma diyen sendin.
Ciddiye almamak lazim seni.
Mea culpa
Su yazan parmaklarima yazik ya.
Sanki bi dügüm atmis hali icin,bok atiyo burda emek verenlere.
Gene ciddiyetsiz ve saçmalama moduna sıra geldi demi. Her zamanki davranışın.Cevheri'ye selam söyle ihraç melnur. Videolarını paylaşıp propagandasını yapmaya devam et.
Aklını Menzil'e teslim edersen senin tarafından öyle anlaşılıyor canım. Yazdığımı idrak etmek istiyorsan git aklını Menzil'den geri al.Melnur bu sana niye bu kadar dokundu