Erdoğan’ı dokudu, Guinness’e aday oldu

• Kullanıcı Sanem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
Konu sahibi son olarak 1195 gün önce görüldü
Vay be. Melnur cobanmis meger.. hocam kolay gelsin. Saygilar.

Bir emeği hiçe saymanın yolu dahi ideolojiden geçiyor. :)

Emeğe kıymet vermenin, kişiyi emekçi addetmenin yolu direkt ideolojiye bakıyor ama.. Hiçe saymak basit yapılmaması gereken tek resim var zaten. :)

Bu benim fikrim melnur algı yapmıyorum. Aksini düşünmemi sağlayacak veriye hiç denk gelmedim.

Hayır varmıyorum. Tasvip etmediğim bir siyasinin resmi halıya dokunmuş olsaydı şayet, sırf tasvip etmediğim için var olan emeği göz ardı etmez, emeği ortaya koyan insan hakkında da çeşitli ithamlarda bulunmazdım.
İdeolojik düşüncem yok mu ? Gayet tabii var. Fakat düşüncemin, müspet menfi her durumda beni sabit bakış açısıyla yönlendirmesi söz konusu değil.

8 yilda insan kocasindan bile usaniyor be, bu ne sabir bu ne gayret yigidim :d bencede rekorlar kitabina girmeyi hak etmis........

İnsan olan sevdiğine bir kilim dokur. Kilimin dilinden ancak anlayan okur... Yine aynı paradokslar içinde kıvrananları görüyorum. Emeği görmezden gelip olgulara takılı kalıyorsunuz. O halde bir tane Delikanlılı olanınız da, Atatürkçüyüm diyip onun tüm değerlerine aykırı, hatta, ihaneti ortaya çıkmış Kılıçdaroğluna nasıl bu kadar onursuz duruş sergiliyorsun yada güya kadın haklarını savunduğunu söylüyorsun da niçin parti içi tecavüzlere sessiz kalıyorsun? .. diye bir öz eleştiri bile dile getirmiyorsunuz. Tekrar söylüyorum aksi ispat edilemez ise iddia sahibinin de karşılaşacağı yaptırımlar vardır. Biliyorsan konuş alim sansınlar, bilmiyorsan sus, adam sansınlar.!

Kendi babamın 20 farklı fotoğrafını bir halıya bir zemine işleyip eve getirirsem,annem bile bunun abartı olduğunu dile getirecektir.
Sadece sarfedilen efor açısından bakarsak, müthiş derecede planlanmış ve başarılı bir şekilde gerçekleştirilmiş bir soygunda bile emek dediğiniz şey çokça var.

Tabii ki verdiğim örnek konuya örnek göstermek için abartılı olabilir.
Fakat demek istediğim,eleştirilen emek değil emeğin ne amaçla verildiği.
Yoksa akpartiyi savunan bir ressamın çocuklarının karnını doyurmak için yaptığı bir resimi sergilemesi veya satıp para kazanmasını takdir ederim her zaman.
Bunun aksini yaparsam söylediğinizde haklı olabilirsiniz.

tam sek sek oynamalık olmuş... o fotoğraftan ötekine... hediye kabul ederim.

Arkadaşlar AKP yanlısı bir ressamın bay Recebin resmlerini halıya dokuması gayet normal ve zaten konu da bu değil, konu emekte değil. Konu o halının gunniass'a adaylığı. Konuyu fazla rayından çıkartmaya gerek yok. Gunniasslık bir durum yok ortada.

Geri