Argüman mi????? Argüman bulamayınca saçmalamak zorunda değilsin canım.
Tamam.Sensin.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Argüman mi????? Argüman bulamayınca saçmalamak zorunda değilsin canım.
Sürreyya fazla kafa yorma, o zat için tatlı canını sıkmaya değmez. Üzdüysem seni affet.Argüman mi?
Tamam.Sensin.
??? Anlayamadım tam olarak.Vay be. Melnur cobanmis meger.. hocam kolay gelsin. Saygilar.
Aktrollere diyorum cobanlik yapiyormussun. Kolay gelsin.??? Anlayamadım tam olarak.
Geçmiyor yelda hanım.Bir emeği hiçe saymanın yolu dahi ideolojiden geçiyor.![]()
Hiçe sayan yok algı yapmayın. Guinness'e adaylığından bahsediyoruz. Oysa her iş emek sonucu oluyor.Bir emeği hiçe saymanın yolu dahi ideolojiden geçiyor.![]()
Siz de bu kanıya ideoloji dediğiniz şey sebeyiyle varmıyor musunuz?Emeğe kıymet vermenin, kişiyi emekçi addetmenin yolu direkt ideolojiye bakıyor ama.. Hiçe saymak basit yapılmaması gereken tek resim var zaten.![]()
reisimizin fotoğrafına basıp seksek oynamak. @EmniyetGMtam sek sek oynamalık olmuş... o fotoğraftan ötekine... hediye kabul ederim.