Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hangi TV markasını kullandığınızı merak etmiyorum En azından 3 boyutlu gözlük ile izlemeyin hahaha.Zaten mesele de o. Önce parti içinde zemin düzeltme çalışması yapıyorlar. Kimisini uyuşturucudan kimisini başka konulardan içeri alıp gözdağı veriyorlar. Bir taşla birkaç kuş birden işte. Onların kendilerince bildiği/kodladığı hangi klikler varsa ayar veriyorlar. Parti içi hallolduktan sonra sıra diğerlerine gelir. Yandaş A haber de yol verdiğine göre(damatlar aday olmayacağı anlaşılmış oldu, Bilal konusunda ortaklaşmışlar, son zamanlar onlar da sık sık Bilal’i haberleştiriyorlar) aday üzerinde netleşmişler diye yorumluyorum. Tabii daha izleyeceğiz…
@ibadeath 'siz zor olur.Akp : @melnur
Dem : @ismail89
Mhp : Ender
Chp : @kamil0920
Geçinir gideriz yormayın kendinizi
Yada şuda olabilir dişardan atama vs.
Mhp : Abdullah öcalan
Dem : Devlet bahceli.
Akp : Selahattin demirtas.,
Chp : Bilal erdoğan
En büyük aday Bilal Erdoğan. Şu an bunun yolunu yapıyorlar. Azerbaycan benzeri babadan oğula geçen bir yönetim düşlüyor reis. Soylu ve Fidan isminin geçmesi bile komedi.
yok jose mourinho gelsinSelçuk Bayraktar gelecek.
Bloomberg'de Bilal'e dikkat çekenlerden;
Bloomberg, “Erdoğan’ın ‘halefi’ kim olacak?” diye sordu; oğlu Bilal Erdoğan’ın yükselen profiline dikkat çekti. Geçiş dönemine ilişkin AKP içindeki tartışmalara yer verilen haberde, “son zamanlarda potansiyel bir adayın ismi öne çıkıyor: Bilal Erdoğan” ifadeleri yer aldı.
Yükleniyor…
www.bloomberg.com