Erdoğan Sonrası İçin Dikkat Çeken Anket: AKP’nin Başına Kim Geçmeli?

Konu sahibi son olarak 13 gün önce görüldü
Dış Politika konusunda en tecrübeli ve de İstihbarat konusunda da yine en tecrübei kişi olarak ben olurum yeni aday.

Zaten mesele de o. Önce parti içinde zemin düzeltme çalışması yapıyorlar. Kimisini uyuşturucudan kimisini başka konulardan içeri alıp gözdağı veriyorlar. Bir taşla birkaç kuş birden işte. Onların kendilerince bildiği/kodladığı hangi klikler varsa ayar veriyorlar. Parti içi hallolduktan sonra sıra diğerlerine gelir. Yandaş A haber de yol verdiğine göre(damatlar aday olmayacağı anlaşılmış oldu, Bilal konusunda ortaklaşmışlar, son zamanlar onlar da sık sık Bilal’i haberleştiriyorlar) aday üzerinde netleşmişler diye yorumluyorum. Tabii daha izleyeceğiz…
Hangi TV markasını kullandığınızı merak etmiyorum En azından 3 boyutlu gözlük ile izlemeyin hahaha.

Bilal Erdoğan'ın öncülüğünü yaptığı Galata Köprüsü'deki Filistin'e destek buluşmasına Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Eski Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak ve BAYKAR Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar katılmadı.

Partilik bişi yok ki. O devir çoktan bitti. Partiye oy vermiyor kimse AKP'de. Partiye oy verenler CHP. Kimi koysan oy veriyoruz.

20 yılda bir kez gördüğüm adamı son bir ayda 5 kez gördüm var bı hinlik

Kulislerden gelen bilgilere göre Elon Musk ismi düşünülüyormuş genel başkanlık için.

Selçuk Bayraktar siyasi değil ki adam mühendis. Sadece ülkenin cumhurbaşkanının kızıyla evlendi diye mühendis adamı hiç anlamadığı siyasete niye zorla sokmaya çalışıyorlar:D

Bloomberg'de Bilal'e dikkat çekenlerden;

Bloomberg, “Erdoğan’ın ‘halefi’ kim olacak?” diye sordu; oğlu Bilal Erdoğan’ın yükselen profiline dikkat çekti. Geçiş dönemine ilişkin AKP içindeki tartışmalara yer verilen haberde, “son zamanlarda potansiyel bir adayın ismi öne çıkıyor: Bilal Erdoğan” ifadeleri yer aldı.

Bloomberg'de Bilal'e dikkat çekenlerden;

Bloomberg, “Erdoğan’ın ‘halefi’ kim olacak?” diye sordu; oğlu Bilal Erdoğan’ın yükselen profiline dikkat çekti. Geçiş dönemine ilişkin AKP içindeki tartışmalara yer verilen haberde, “son zamanlarda potansiyel bir adayın ismi öne çıkıyor: Bilal Erdoğan” ifadeleri yer aldı.

No Comment.

Geri