Erdoğan: MİT, IŞİD’in liderini dün Suriye’de öldürdü

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Climax hocam Erdoğan'a oy verecegini belli etmemek için çıtayı daha da yükseltiyor

kanks şimdi işe biraz da mantık açısından bakalım biliyorum senin için zor olucak ama elimden geldiğince minimize ederek açıklamaya çalışacağım.
ve bir kaç post yukarı da kızdığım arkadaşlardan daha çok kendime kızacağım emin ol.

1-CHPKK` Argumanının s1k1k bir arguman olması sorunsalı...
Kılıçdaroğlu hdp ye türlü vaadlerde bulundu diyorsunuz.Kanıt olarak da sırrı sakığın (kapalı kapılar ardında konuşmasını açıklamalılar diyorlar) Sırrı sakık neden sadece ima`da bulunuyor? kapalı kapılar ardında konuşulanları neden kendisi açıklamıyor? Yani engel olan durduran şey ne babuş? muhtemelen ortada her hangibir vaad olmaması.İnsan da biraz akıl mantık olur a1wk , kılıçdar abimiz hdp ya da pkk`ya vaad de bulunmuş olsa herhangibir pkk`lı yada hdp`li ortalığı bulandırmaz.Kılıçdaroğlunun zarar göreceği bir açıklama yapmaz , susar ve adamın seçilmesini bekler?
Ama bunun sizin için bir önemi yok , düşünmenize yahut mantık süzgecinden geçirmenize gerek yok. Dürüst bir şekil de ekmeğinizdesiniz ve sizden olmayan hiç bir şeyi istemiyorsunuz yani ana neden bu

2-Özerklik safsatası
Biri bana kk özerklik vericek dediğinde "dayı senin beyin sinapslarını zikeyim" derim darılmaca gücenmece yok bak. Özerklik kelimesi adamı çileden çıkaran bir kelime okey , fakat kk 40 yıl evvel imzaladığımız hatta akp`nin parti programında bile bulunan avrupa yerel yönetimler özerklik siksokundan bahsediyor.
Siyasi özerklikle de bir alakası yok ayrıca...
Neyse agacım; belediye ve yerel yönetim sorumluluğunu max seviyeye çıkaran bir şey...
İstanbul da bir konser verilse mesela bir "tarikatın" hoşuna gitmedi diye konser iptal edilemeyecek.. yetki bizim imam"son" da olucak. Buraya kadar cızırtı başlamadıysa kafada devam edelim karşim
Anlaşma yürürlüğe girdiğinde tüm türkiye de uygulanacak dimi?
Yine aynı serzenişte bulunacam seni tenzih ederek tabi senlik bir şey yok "insan da biraz akıl mantık olur" özerklik güçlü bir şey olsa , 10 seçim kaybedip 20ye yakın şehri elinde tutan kk 8 şehirlik hdp yi mutlu etmek için bu gücü 50 şehri elinde tutan akp`ye hediye eder mi mk?

daha çok anlatılcak şey var da oyuna kaçıcam kanka , ayrıca seçmenler olarak üretken ve düşünme özürlüsü olduğunuz için mizah anlayışınız bile karşıt olduğunuz adamların (hasancan vb) konseptinde hazırlanıyor. Yaptığınız espiriler araklama , sloganlar bile araklama oluyor (her yer akp her yer erdoğan diye anıtkabir de bagıran grubun bunu "heryer gezi her yer direnişten araklaması gibi)
tamam akp yine gelsin başa , siz yine destekleyin...
fakat sonsuza dek mordor`da ki ork`lar gibi yaşamak zorundasınız (siyasi konuda)
bir de sizi bu konuma düşüren maalesef medyanız... siz seçmenlerinde aptal gözükmesine nedenm oluyor.

hazırlanan animasyon öyle vasat öyle cringe ve öyle problemli ki , siz yapınca eleştiri ama muhalif kesim yapınca (ki yapamıyorlar özgürlük sadece sizin lehinize işliyor bu konuda) saldırı oluyor. o yüzden misfuck ve türevleri istediği kadar ileri gidebiliyor (gerçi yine de yetersiz espiri anlayışı ve sarcazm`dan bir haber biçimde)
bunları anlattığım kafamı zikeyim diyorum ve oyuna kaçıyorum kanks , oynarsan gel sen de ps4 deyim eklemiştim seni daha önce

Geri