Erdoğan: MİT, IŞİD’in liderini dün Suriye’de öldürdü

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Katıldığı canlı yayında açıklamalarda bulunan AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan, MİT’in IŞİD lideri El-Kureyşi’yi Suriye’de öldürdüğünü söyledi.

Erdoğan, yaptığı açıklamada, “MİT, DEAŞ'ın sözde lideri Ebu Hüseyin el Kureyşi kod adlı şahsı uzun zamandır takip ediyordu, dün Suriye'deki operasyonla etkisiz hale getirildi” ifadelerini kullandı.

Haber bir noktadan sonra tedirginlik yaratıyor. Seçim öncesi buna karşı bir misilleme gelirse ne düşünmemiz gerekecek acaba…

Pek inandırıcı değil ama hadi hayırlısı.

ya anlayamadim kavrayamadim terör örgutün elebasi imha edildiginedemi karsisiniz

lütfen biri bana anlatsin ya

Mal gibi Suriyede kalırsa öldürürler tabi. Gelse Üsküdarda çekirdek çitlese yaşıyor olurdu.

:ddd yorumlar sahane ya

Mitingler var ve binlerce yurttaşımız(muhalifi yada iktidarı destekleyen farketmiyor) alanlara akın ediyor. Tabi davulun sesi uzaktan hoş gelir.

haklisin bir an boslukda bulundum
bunlarin hdp destekcisi oldugunu bir an unuttum
Kardeş biz dış güçleriz. Cia, mossad, lgbt, boca juniors, uefa bildiğin ne kadar kısaltma varsa onların adına çalışıyoruz. Elimizde şarap bardağı ile insanların alnını secdeden kaldırmaya çalışıyoruz. Şimdi dombra açıp coşmaya devam edebilirsin.

Mitingler var ve binlerce yurttaşımız(muhalifi yada iktidarı destekleyen farketmiyor) alanlara akın ediyor. Tabi davulun sesi uzaktan hoş gelir.
davulun sesi uzaktan hos geliri bir kere de, pkk diasporasina karsi kullansaniz var ya, dünyalar benim olurdu

bu nasil bir zihniyet ya
eli kanli coluk cocugu daga götüren her firsatda bomba eylemi yapip insanlari öldüren terörü savunma yapabiliyorsunuz
bu nasil bir zihniyet

esas aslinda bunun ismi devlete hainlikdir

Olm zaten iki yıl önce ölmüş adamı nasıl öldürdünüz

Screenshot_20230501-173224_Twitter.jpg

Geri