Erdoğan kutlamaları : Elinde havai fişek patlayan gurbetçi

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Muhalefetten daha bir ses yok. Ülkenin böyle kitlesi olmanıza üzülüyorum.

%48'iz söylemi popüler olmuş. Nefret ede ede bir sonraki seçimde de Erdoğan'a vereceğim.

Oşın. Gözümün önünde yanıyor olsan üzerine benzin dökerim biliyor musun? Ve bir gram içim acımaz. Yemin ederim ki yapardım bunu lafın gelişi değil.

ben yanıyor olsam ben de kendi üstüme benzin dökerdim o yüzden bu konuda sana kızmıyorum. ama sen yanıyor olsaydın hiç uğraşmazdım, bacak bacak üstüne atar viskimi yudumlar sigaramdan bir duman çeker cehenneminin fragmanını seyrederdim azizim.

Yaniyor olsaniz hepinize yardim ederdim irkim asaladiginiz Pakistanli, Afgan, ya da Suriyeli olsaydi bile. Bazen insan oldugunuzu unutuyorsunuz.

Yaniyor olsaniz hepinize yardim ederdim irkim asaladiginiz Pakistanli, Afgan, ya da Suriyeli olsaydi bile. Bazen insan oldugunuzu unutuyorsunuz.
Sırf Akp ye oy verdi diye şu görüntüyle dalga geçen, oh olsun diyen insandan bozmalara bile mi w? Gerçekten mi? Hümanistliğine hastayım. Ben bunları gördükçe içimdeki psikopat, caninin uyandığını hissediyorum ve bu durum açıkçası beni korkutuyor.

Sırf Akp ye oy verdi diye şu görüntüyle dalga geçen, oh olsun diyen insandan bozmalara bile mi w? Gerçekten mi? Hümanistliğine hastayım. Ben bunları gördükçe içimdeki psikopat, caninin uyandığını hissediyorum ve bu durum açıkçası beni korkutuyor.
Evet, neticede hor gordukleri gurbetci diye asagiladiklari insanlar depremde size ilk kosanlar degil miydi ? Butun avrupayi hizlica harekete gecirmedik mi ?

Evet, neticede hor gordukleri gurbetci diye asagiladiklari insanlar depremde size ilk kosanlar degil miydi ? Butun avrupayi hizlica harekete gecirmedik mi ?
Tebrik ediyorum seni. Benim bu insanları canlı canlı yakasım geliyor ne bileyim.

ne kadar cani insan var aramızda ya. yakarım falan hiç hoş değil, zebani misin sen ? cehenneme kadrolu eleman mı olmak istiyorsun.

Bir insan.
Eli parçalanıyor ve üzerinden geyik yapılıyor.
Birini ya da bir düşünceyi sevmemek ile acı çekmesinden (üstelik fiziksel bir acı) zevk almak arasında ince bir çizgi var.
Sağlıklı- Ruh hastası ayrımını yapan bir çizgi diyebiliriz.
Günahım kadar sever miyim? hayır.Beyniyle yaşayan ya da beyin göçüyle giden değil de kara cahil olan gurbetçilere olan tavrımı da biliyorsunuz zaten fakat mizah yapacak bir şey bulamadım ben.

çok yazık biz ne zaman boyle olduk, başka birisinin çektiği açıdan zevk alır hale gel......... şaka lan şaka hiç üzülmedim.

Hayir yani 20 yildir iktidarsiniz zaten bu neyin kutlamasi **Spam/Adversiting** bizler yapsak hadi neyse ahahah sinirim bozuldu bak yine

Geri