Erdoğan kutlamaları : Elinde havai fişek patlayan gurbetçi

🕒 Konu sahibi 12 saat önce aktifti
Erdoğan kazanınca Belçika'da kutlamalar yapan gurberçi türklerin birinin elinde havai fişek patlamış.

Video biraz hassas olabilir.

gurbetçimizin 3 parmağı telef olmuş, artık sadece 7'ye kadar sayabilecek.

tweet kaldırılmış galiba bulursam paylaşacağım

reddit link :

ahahah türk vatandaşın biri arka planda diyor ki elinde patladı. bak şimdi fark ettim. her neyse ne diyorduk ? doğal seleksiyon.

ben belçika dedim ama hollanda'ymış geçmiş olsun gurberçi kardeşim.

ben mark rutte kazandı diye sokağa çıkıp kutlama yapmam, eylem yapmam mesela çok saçma ve salakça.

ya kardeşim iki elinle bir şeyi patlatamamissin ya

Patlayacagini hesap edememistir. Her yilbasi gecesi aciller bu sebepten dolmuyor mu ?

ah canım güzel sevgili W seni tenzih ederek söylüyorum lütfen üzerine alınma seni gerçekten seviyor ve sayıyorum, akıllı insansın, kendini geliştirmişsin, meslek sahibi olmuşsun; amma velakin bizim gurbetçiler de avrupa'nın suriyelileri, pakistanlıları, afganlarıdır. biri uçağın üstünde uçmaya kalkar, bunlar da havai fişeği elinde patlatır. cehalet her yerde cehalet bunu ihtimaller dahilinde düşünemeyip böyle bir şey yapıyorsan sonra oturup da ağlamaman lazım.

Yakında koskoca ülke ellerinde patlayacak elinde havai fişek patlasa kaç yazar.

Son düzenleme:
Herkes patlatmasin sunu ya. Bide sakin yerler de yapin bi zahmet

Oşın. Gözümün önünde yanıyor olsan üzerine benzin dökerim biliyor musun? Ve bir gram içim acımaz. Yemin ederim ki yapardım bunu lafın gelişi değil.

Geri