Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
sosyal medyadaki fanatik hesaplar ve troll'ler hariç daha kendi taraftarın bile ikna değil o derece bir hak yendiğine. herkes kötü oyundan ötürü kazanamadıklarının farkında. pozisyonları yorumlayan eski hakemlerin çoğu kararları doğru buluyor, bulmayan da en fazla "ben olsam verirdim" diyor, kimse "bunu nasıl vermezsin" demiyor. tetikçilik yapan hakemlerin kararlarında iki şey olur; ya devam eden bir şekilde küçük küçük doğranıyorsundur -ki galatasaray tff ve mhk'nın istifasını istemeyen tek büyük- ya da spekülasyon yaratacak kadar net yanlış kararlarla maçlar elinden alınıyordur. burada ikisi de yok. bu dümdüz puan kaybı sonrası girilen psikolojinin ardından, sosyal medyadaki taraftar sayfalarının "susmayın açıklama yapın" baskısıyla gaz almak için yapılmış bir açıklama.
bakın ne buldum, seninki de var @angiefutbol 22 kişiyle oynanan ve sonunda galatasarayın ağladığı bir oyundur.

:ağzısulanmışemoji: