Erden Timur'dan basın toplantısı!

🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
biz ne zaman beşiktaş gibi kenara geçip kaosu izleyeceğiz? fena halde kıskanıyorum bu durumu.

sosyal medyadaki fanatik hesaplar ve troll'ler hariç daha kendi taraftarın bile ikna değil o derece bir hak yendiğine. herkes kötü oyundan ötürü kazanamadıklarının farkında. pozisyonları yorumlayan eski hakemlerin çoğu kararları doğru buluyor, bulmayan da en fazla "ben olsam verirdim" diyor, kimse "bunu nasıl vermezsin" demiyor. tetikçilik yapan hakemlerin kararlarında iki şey olur; ya devam eden bir şekilde küçük küçük doğranıyorsundur -ki galatasaray tff ve mhk'nın istifasını istemeyen tek büyük- ya da spekülasyon yaratacak kadar net yanlış kararlarla maçlar elinden alınıyordur. burada ikisi de yok. bu dümdüz puan kaybı sonrası girilen psikolojinin ardından, sosyal medyadaki taraftar sayfalarının "susmayın açıklama yapın" baskısıyla gaz almak için yapılmış bir açıklama.

sosyal medyadaki fanatik hesaplar ve troll'ler hariç daha kendi taraftarın bile ikna değil o derece bir hak yendiğine. herkes kötü oyundan ötürü kazanamadıklarının farkında. pozisyonları yorumlayan eski hakemlerin çoğu kararları doğru buluyor, bulmayan da en fazla "ben olsam verirdim" diyor, kimse "bunu nasıl vermezsin" demiyor. tetikçilik yapan hakemlerin kararlarında iki şey olur; ya devam eden bir şekilde küçük küçük doğranıyorsundur -ki galatasaray tff ve mhk'nın istifasını istemeyen tek büyük- ya da spekülasyon yaratacak kadar net yanlış kararlarla maçlar elinden alınıyordur. burada ikisi de yok. bu dümdüz puan kaybı sonrası girilen psikolojinin ardından, sosyal medyadaki taraftar sayfalarının "susmayın açıklama yapın" baskısıyla gaz almak için yapılmış bir açıklama.

Keşke dediğin gibi kendi taraftarının “gazını almak” için yapılmış bir açıklama olsa. Bunlar her sezon ligin belirli haftalarında algı amaçlı yapıyorlar bu açıklamaları

Yönetim arasındaki bu gerginlik doğal olarak oyunculara ve taraftara da yansıyor. Derbi maçında oyun sürekli durdu ve maç da oynanamadı. Konu şayet Fenerbahçe ile kozları paylaşmak ise o zaman basının önünde her şey konuşulsun.

Galatasaray bu sene futbol oynamıyor ve bu sebeple şampiyonluk konusunda hiçbir iddiası olamaz. Üç puan alıp şampiyon olmak yeterli geliyorsa Şampiyonlar Ligi maçlarında da hiçbir varlık gösteremedikleri de ortada ve Avrupa Ligi maçlarında bakalım nelere bahane bulacaklar?

Sezonu bitirdikten sonra var olan aksaklıklar çözülebilir, şu aşamada her maç öncesi ve sonrası yaşanan gerginlikler ne yazık ki oyuncuların motivasyonunu düşürmekten başka bir işe yaramıyor.

Geri