Entrykobi

Konu sahibi son olarak 2126 gün önce görüldü
Mexicaanse_Durum_tortillas_25_cm_-_30_cm_-35_cm.jpg

ZiFiR karacombam :p

burdan uzaylılara sesleniyorum biz dost falan değiliz gelin şu dünyayı istila edin artık biz çok sıkıldık savaşalım bize çip felan takın

Dağ evinde yeteri kadar erzakla kardan dolayi mahsur kalmak istiyorum.çok mu şey istiyorum

günaydın patlamayan mısır günaydın bayatlamış ekmek günaydın uçamayan kuşlar

hayat bir parfüm şişesine su koyup tekrar tekrar dibini görmek gibi bir şey gibi geliyor her gün aynı bugünün dünden hiç bir farkı yok farklı gün aynı bok çukuru

Güvenmenin mesafesi yoktur.Güvenmenin meselesi vardır. Herkese güvenilmez. Herkese güvenilmeyeceğini yediğin darbelerden sonra anlamanın kattığı acı insanları büyütüyormuş. Biz de böyle büyüdük işte. Herkese güvenilmeyeceğini herkesin sevilmeyeceğini ve herkesin herkez diye yazılsada artık farketmeyeceğini zaman gösterdi bize. Sevmekte böyle bir şey işte her gün elini tutabileceğin dokunabileceğin insanları sevemezsin de belkide hiç görmediğin belkide hiç göremeyeceğin birisini seversin. Bu kalp organı çok farklı çalışıyor. Bazen sadece bir fotoğrafa bakarak aşık olabiliyor insan. Bazen de sadece ses tonuna. İşte o andan sonra karşına kim çıkarsa çıksın herkesi farklı sınıflandırmaya koyuyorsun. Aklın daima onda oluyor.

Öyle enterasan insanlar varki acaba annesi babası bu eserlerinde ne anlatmaya çalışmışlar diye düşünmüyor da değilim

Bir çin atasözü derki gece olunca uyuyun devreleriniz yanar mantığınız kayar saçmalamalarınız ürer ''tabiki ben uydurdum'' dip not : ruh halim / ruh gibi !

daha çok ruhsuz gibi gördüm ama
uykusuzsam demekki

yeniliklere de alıştık hiç bir eski şey kadar yeni olamaz artık hayatımızda sıkıldık geçmişe göç edelim

Sıkıcı bir hayatın sezon finalini beklemekle sorumluyum
Tat vermeyen düzen haz olmadığım bir sürü kalabalık
Yaptıklarımdan sorumsuz gördüklerimden rahatsızım
Kendimle grursuz hayellerimle ucsuz bucaksız...Yine düzgün bişey çıkmadı.

nasılsın sorusuna kötü olduğum halde "iyiyim" cevabı verip yüzümdeki gülen surat maskesini hiç bir zaman çıkarmayacağım

hiç ummadığın zamanda zekamla şaşırtır yine beklemediğin bir anda aptalı oynayarak hayretler içerisinde bırakırım seni

Şeytan diyor ki: al başını git!
Şeytana diyorum ki: sen gittin de ne oldu? =))

Serdar Tuncer

kafamın sol arka tarafında bir damarda bişeyler oluryor elektron atlaması var sanırım böyle bir ağrı falan gelmeler bi kafamı zıplatmalar ne oluyorsa

Geri