Entrykobi

Konu sahibi son olarak 2125 gün önce görüldü
[YOUTUBE]d4ft2DQdTQc[/YOUTUBE]

Şimdi avazım çıktığı kadar bağırırım da...
Biliyorum sonu hep sessizlik.
Neyse bir sigara daha öldüreyim nede olsa bitmiyor efkarım​

[YOUTUBE]0FgwrHeH1i4[/YOUTUBE]

Islık ıslığa 10 mahalle öteden haberleşen çocuklarız biz,
siz neyin peşindesiniz​

Bugün yine çok güzelsin hayat seni sevdiğimi söylemek geliyor içimden nabıcan benide böyle kabul et

11053129_849591451770882_3916286433124421385_n.jpg

Soğuk olan hava değil Mahsun
İnsanlar soğuk
Hayat çok soğuk
Keşke bu kadar soğuk olmasaydı da dünya
Sen de bu kadar üşümeseydin diye bağıracak oluyorum arkasından...
Tabutta Rövaşata​

Zerre kıymet bilmeyen onun bunun evlatlarına içimizde nevar neyok dökmüşüz Lan..

Mutsuz olan insanlar mutluluğun dışlanmış üvey evletları bence yoksa bu mutsuzluğun başka bi açıklaması olamaz

Bugünde bi avukat gelip uzak bi akrabanızdan yüklü miktarda miras kaldı demedi bu ne biçim sülale

[YOUTUBE]D1AJqigCTEk[/YOUTUBE]

Garson masa iyi yılları değiştir..Bugünde böyle olsun..​

O kadar uzağa gitmek istiyorum ki navigasyona yazınca ooo orası ebesinin nikahı ben orayı tarif edemem desin...

[YOUTUBE]_JduQRZ7XBU[/YOUTUBE]

Bizim şiirimiz de bu kadardır belki
sonu başlangıçtaki kırlangıcın kanatlarını kesiyor?
Ama olsun yüreklerimiz hür.​

Para biriktirip kendime at almayı düşünüyorum şu hayatta atı alan üsküdarı geçti ben hala loading..

Siz hep yazacaksınız.. birileri hiç okumayacak.. hep aynı hikaye..farklı gün aynı bok..

Kaldırımda yürürken aydınlatma direğine bodoslama girmekte kaderime dahilmi çok merak ediyorum

Ben kusursuz değilim ama insanların kusursuzum tavırlarından rahatsızım götü başı ayrı oynayanlardan ayrı rahatsızım kaypak olanlarından daha bi çok rahatsızım kafamı bozanlardan çok başka rahatsızım neyse mühimmatı yok 3 günlük dünya demem o ki dikkat etmek lazım bazı insanlarla beraber koyun otlatmaya dahi gidilmez...

''zorluyorum ama güzel bişey çıkmıyo ruh hastasımıyım neyim bilmiyorum ki''

"Kapattık bazı kapıları…kör bir kilit vurduk üzerlerine..
Şimdi açılırlar mı yeniden, en tılsımlı sözleri söylesek?..
Yahut yeni kapılar açsak, kaybettiklerimizin peşine düşsek..
Biraz cesaret gerek belki..
Gerçeklerle yüzleşmeye cesaret, gerçekleri kabullenmeye cesaret..

Ve gayret, ve gayret…"

Yuvarlak pizzayı üçgen kesip kare kutuya koyan adamla evleri kare yada dikdörtgen yapıp daire diyen adam aynı kişi..Böyle böyle delirdim ben..

Çok gribim sümüğümde çok akıntılı doktorada gitmedim doktora gitmedğim için doktor bana hakkını helal eder mi?Ya sütünü içtiğim ineklerde helal eder mi acaba?Karanbole gelen kafasını patlattığım eski iş arkadaşım? çok helallik almam gerekenler var.Vasiyetimi avukatıma bıraktım kirli çoraplarımıda sana bırakıyorum zımavv başkada bişeyim yok zaten.

Sanki bir kişilik değilde bir şehir dolusu mutsuzum burdan başbakana sesleniyorum beni il yapın

Geri