Entrykobi

Konu sahibi son olarak 2127 gün önce görüldü
bayram gelir ellere
sevgi verir dillere
ver öpeyim elini
elin girsin... :D :D yine bağlıyamadım sonunu..

Allah ım hiç mi yok şu dünyada imanlı aşkına sadık ahlaklı yalı sahibi zengin manken gibi ve daha fazlası olan bi kadın evlenelim asdfmöfgm

büyüdükçe insan acıya alışıyor mesela ben ne zamandır nescafeye süt tozu koymuyorum

detaylara takılan insan seçicidir
bu işin güzel kısmı.
herkesin mutlu olduğu şeylerle mutlu olamamak da
bu boktan huyun en büyük lanetidir.

düşünsene huzurlusun dert tasa yok can sıkıntısı yok erken uyuyosun güne neşeyle başlıyosun mutlusun falan.hayeli bile kurulmuyo mk..gün bok aynı farklı gün aynı bok gibi

Allah bi kapıyı kapatıp diğerini açıyo tamam bunda hem fikirim neden açılan kapı hay bahtıma mıçayım beterin beteri varmışa çıkıyo annamış diilim..

ne gitar çalabiliyorum ne futbol oynıyabiliyorum ne resim yapabiliyorum ne de şiir yazabiliyorum ilk insandan farkım yok avradını kestimin hayatımda beni uzaya falan fırlatın

güzel şeler olacağına dair gaza gelip boğazımda kalmasından bıhtım hayra yoracak kredimde kalmadı zaten dibteyim bakiyem de yetersiz en iyisi yüklü miktar bankadan para çekip ortadan kaybolmak

buralardan kaçıp gitmek için çok sebebim var lakin arabada tüp yok cepte nakit yok kafamda plan yok

Elimde sigaram yolumda hep bi gölge
Farklı sebepler ve farklı gölgeler
Gözlerimde solar hayaller
Depresif yanım krize girer
Beynimin en sağ köşesine gömülür birbiri ardına yitirilenler

Arkadas diyoki durup durup başım dönüyo
Naklen cevabım; o şeyden dolayı şeyediyo, benim alternatif tıpdan anladığım bu kadar!Ne bekliyosun ki?

90 yaşında adamsın dede yarın bile ölebilirsin üç kuruşun hesabını yapmanın ne anlamı var?yani 90 yaşından sıçabiliyor olman bile zaten doğa üstü bi olay

7 24 hüzünlü insanlar değiliz sadece bahsedilmeye değecek güzel şeyler yok bu hayatta

12107054_1626115377613308_7357894893432604297_n.jpg

Pazar günleri fakir uyanmaktan sıkıldım ne zaman tutacak bu kupon

hani insanın hayatında bi dönüm noktası oluyormuş ya ondan sonra herşey mükemmel oluyormuş ya heh işte o dönüm noktası bana uğramayı unutmuş herşey standart..

şu üş sene içinde hayatımı düzene sokayım derken hayatımın içine sıçtım bu başarımın son bulmasını ümid ediyorum..

küllüğe izmaritler sığmıyor şimdi nasılsın diyor **Spam/Adversiting** gerizekalısı

benim çok güzel hayellerim vardı taki güvendiklerim güvendiğin dağların anasını s.kene kadar olsun yine hayellerim var uzay mühendisi olucam

Manzara karsi arabayi cekip raki icmek de yasak doydumun memleketinde sebep ne memur bey diyorum koku yapiyo diyo **Spam/Adversiting** o kadar oksijen israfi var bu ulkede niye onlara haythuyt yapmiyosunuzda bana laga luga yapiyosunuz annamam git evinde ic diyo belki ben acik hava seviyom ince belli bardakda keyif yapiyorum surda gün yüzü görmemiş küfürmü ediyim illa ses çikartmiyorsak sebeplerimiz var anniyonmu memur amca

Geri