Entrykobi

Konu sahibi son olarak 2126 gün önce görüldü
kimin bedduasını aldıysak sevgili kulmuş burnumuz boktan çıkmıyo bi kahve açıp geceleri kumar mı oynatsak napsak?

Bir sigara ortalama 3.5 dakikada filtreyi goruyo bir fincan cay ortalama 5 dakikada bitiyor buna göre sigarayimi uzatmaliyim yoksa fincanimi kucultmeliyim bunun hesabı varken niye yeni bi icad kesfedelim ki

Yapılan bir istatisdige göre her 10 kişiden 10 ölüyormuş o yüzden her otu boku kafaya takmamak lazım

ejdarhaların soyu tükendi o kadar çağrılarıma rağmen uzaylılar hala piyasada yok böyle bi dünya ve ben hala yaşıyorum sevgili marslılar ben tam olarak her şeye hazırım ışınlayın anacım

Mars'a ilk uçakla gelmek isteyen bir deli bulunmuştur.

saçma sapan hayatlar yaşıyoruz neden mantıklı şeyler yapayım ki?Bence çok saçma sıkıntıdan kafamı koparıp ayağımda sektiricem şimdi

ciddiye aldığım tek şey sigarayı yakarken aldığım poz zaten kadınların çoğu kendilerini güldüren yakışıklı erkeklerin zengin olmasından hoşlanır

Bir ihtimal daha var diye bir şarkı var onu her dinlediğimde lan acaba var mi diye diye kafayı yedim.Bir ihtimal daha var şarkısı pismanliktan başka bişey degildir

watsaptaki gülen bok bile benden daha mutlu hayır hayata gelirken ekmek arası mutsuzlukmu istedim nedir bu genel memnuniyetsizlik şeysi intihar etmiş ama ölmemiş gibiyim içim ölmüş la benim

11191420_368700110004331_2030186306_n.jpg

:D :D

Mutluluk bana gelince eror veriyor..Değişim şart istifa edip şehir değiştirmem şart valiz almadan göç etmem şart...ufaktan uzamalıyım bu şehirden nokta

Diyorum ki 5 tane simental inek alip bi köye yerleseyim hem hergün süt almaktan kurtulurum hemde emekli olmadan bahçe sulamis olurum nalet gitsin kafamda canlandırdığım ama yapamadigim hayellerim

Bazen öyle insanlar cikiyor ki karşıma nasıl davranacağımı şaşırıyorum sonra bi bakmisim kendimi sorguluyorum acaba ben mi anormalim yoksa bazilari degerlerinimi yitirmis.

Çocukluğumdan beri önce bayat ekmekler bitsin tasarrufundayım bi numarasını görmedim hala fakirim hala fakirim..

destekli sütyen shoplu profil efeklenmiş insigramlı fotolarkaynak saç botoxlu dudaklar dövme kaş ırkı değiştirecek kadar makyaj dava açsan sahtekarlıkdan mühebbet yer gelmiş burda orijinallime laf ediyor pis çakma yine birilerine giydirdim ya la

11050236_727036784061806_4895433188250931929_n.jpg

Bak ilk karavan denemelerinden biri, 1920 yılına aitmiş.

Senin gönül kuracağın bağının bağlı bulunduğu mahallenin ikamet imzalayan muhtarın evini karıncalar bassin ..

Millet mutluluktan bayılsa bize tansiyonunu ölçmek düşer.

tamam artık karar verdim evlenip bacanakla kaynanayı çekiştirmek istiyorum zengin kayınpederin sayesinde zengin olmayı istiyorum gelecekteki çocuklarımın isimleri bile aklımda hazır zengin adam kızı anne adayı hala piyasada yok elma dersem çık armut dersem çıkma enginar dersem şöyle bi bak.Şuan enginar

Geri