Engelleme başladı

B
  • Kullanıcı Burak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Medya
yav herkes burada tepki gösterdi hatta sitede bi kişi bile çıkıpta iktidarı savunmadı buraya kadar her şey güzel ama anlamadığım nokta sayımız bu kadar çokken neden bi şeyler hala değişmiyor?

türkiye sadece sosyal medyadan ibaret değil kardo git biraz anadolu şehirlerini dolaş

Twitterda İslam, Kur'an-ı Kerim, hadis üzerine hesapları olanlar ne halde şimdi acaba :D

Oyunu 1 ton kömür ile gıda yardımına satan adamlar verir adamın evi var arabası var sizden benden zengin yardım alıyor bizim durumumuz onlardan kritik yardım almıyoruz bu nedir?

Söyleyeyim gururdan yoksun gurur diye bir şey bulunmayan zenginler.

türkiye sadece sosyal medyadan ibaret değil kardo git biraz anadolu şehirlerini dolaş

aynen haklısın. alkışlarla yaşıyorum'u bilirsin muhakkak.. arada yaşlı dedelerin ninelerin , tayyibin seçim müziğinde nasıl oynayıp nasıl alkışladığını video çekip siteye koyuyolar kafayı yiyorum.

sadjhasgdjhasg

15mh3di.jpg

Size n'oluyo ki Melih Gökçek düşünsün xd

"BAŞBAKAN YÜZDE YÜZ HAKLI"

Başbakan Erdoğan'ın twitter'a kızmasının yüzde yüz haklı olduğunu söyleyen Gökçek, "İlmin, bilmin, teknolojinin getirdiği bir şeyi bir hayra kullanmak var, bir de şerre kullanmak var. Yasa dışı yollardan yapamadığınız şeyleri twitter üzerinden yaparsanız bu yasallık kazanmaz. Bu doğru bir olay da değil. Başbakan'ın tepkisi doğrudan doğruya bu konuya ve yüzde yüz haklı" dedi.

[YOUTUBE]X5yM3TUVD6o[/YOUTUBE]

"BAŞBAKAN YÜZDE YÜZ HAKLI"

Başbakan Erdoğan'ın twitter'a kızmasının yüzde yüz haklı olduğunu söyleyen Gökçek, "İlmin, bilmin, teknolojinin getirdiği bir şeyi bir hayra kullanmak var, bir de şerre kullanmak var. Yasa dışı yollardan yapamadığınız şeyleri twitter üzerinden yaparsanız bu yasallık kazanmaz. Bu doğru bir olay da değil. Başbakan'ın tepkisi doğrudan doğruya bu konuya ve yüzde yüz haklı" dedi.

[YOUTUBE]X5yM3TUVD6o[/YOUTUBE]

O takılacak başka bir yer bulmuştur ondan öyle diyodur ajslajsla

Eğer bu adam yine Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Olursa Milletin Aklından Şüphe Duymaya Başlayacağım.

Şimdi bir şey derdimya forum kurallarını çiğnemek istemiyorum sayın modum.

768111.jpg

768146.jpg

768121.jpg

768112.jpg

Biz nasıl milletiz ya ağlanacak halimize gülüyoruz..

Geri