Engelleme başladı

B
  • Kullanıcı Burak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Medya
giren arkadaşlar bence önceden brazzersa girebilmek için dns ayarlarını değiştirmiş, benim gibi temiz çocuklar giremiyor tabi

TİB açıklama yaptı

ALINAN MAHKEME KARARI GEREĞİ BAZI LİNKLERİ KAPATMAYI REDDEDEN TWİTER YÖNETİMİNİN UMURSAMAZLIĞI ÜZERİNE ERİŞİM ENGELLENDİ EĞER TWİTER YETKİLİLERİ MAHKEME KARARINI UYGULAYIP BAZI LİNKLERİ KAPATIRSA TEKRARDAN ERİŞİME İZİN VERİLECEKTİR

TİB açıklama yaptı

ALINAN MAHKEME KARARI GEREĞİ BAZI LİNKLERİ KAPATMAYI REDDEDEN TWİTER YÖNETİMİNİN UMURSAMAZLIĞI ÜZERİNE ERİŞİM ENGELLENDİ EĞER TWİTER YETKİLİLERİ MAHKEME KARARINI UYGULAYIP BAZI LİNKLERİ KAPATIRSA TEKRARDAN ERİŞİME İZİN VERİLECEKTİR

e hani robotlar temizleniyodu :D

beyler ben tivitıra girebiliyorum şimdi mayınlıyoruz her yeri

ben DNS ayarlarından anlamam direkt olarak denedim ve giriş sorunsuz oldu bilemiyorum.

BjNHb-fCIAAewsR.png

son 4 gün çok korkuyor, alışacak abisi alışacak..
twitterıda kapatsa facebooku da kapatsa tüm kanallarda 24 saat kendi reklamını da yapsa, gazetelere boy boy fotoğrafını da verse eninde sonunda yargılanacaksın recep başkan..

Twitter kapanırken tweet atan insanlar = Titanik batarken keman çalan orkestra

asdkasdkasdakd.

Kendi kendine bu kadar açık veren,gafil avlanan bir insan daha var mıdır acaba? İktidar rezilliğinin yanında bunu idrak edememiş insanlar da var. Bir internet sitesini dahi kendine tehdit olarak görüyor. Masum insanın konuşacak çok şeyi vardır ama damgayla burun buruna olan ,BOŞBAKANIN mesela, bunu kaldıracak şerefi yoktur bu kadar basit.

yav herkes burada tepki gösterdi hatta sitede bi kişi bile çıkıpta iktidarı savunmadı buraya kadar her şey güzel ama anlamadığım nokta sayımız bu kadar çokken neden bi şeyler hala değişmiyor?

yav herkes burada tepki gösterdi hatta sitede bi kişi bile çıkıpta iktidarı savunmadı buraya kadar her şey güzel ama anlamadığım nokta sayımız bu kadar çokken neden bi şeyler hala değişmiyor?

Hukuğun üstünlüğü değil, güçlünün hukuğu hakim çünkü.

adam cıkıp neyini savunacak ? yüzleri mi var konuşacak ?paşa paşa gidip oyunu verecek yine, o kadar

Geri