Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Beni engellemedin buna sevindimİsmi lazim değil baş harfi Ela.
Seni neden engelleyeyim tanımıyorum ki.?Beni engellemedin buna sevindim
Engellenmen için tanımana gerek yok belki gıcık kaparsın keyiften filan D:Seni neden engelleyeyim tanımıyorum ki.?![]()
Bunu bi düşüneyim ;dxjEngellenmen için tanımana gerek yok belki gıcık kaparsın keyiften filan D:
Klaus'u nasıl kaldırdın onu anlat.. mesajları okudum, zamanında engeli basmışsınEngel listem bos. Bi ara bi kac kisi vardi kaldirali belki yil olacak.aman ilk okulda degiliz buyuduk
Yaaa evett cli bana sarmisti bi araaa oda hoppp yaninda yancisi sinir ediyidu beniiiKlaus'u nasıl kaldırdın onu anlat.. mesajları okudum, zamanında engeli basmışsın![]()
İnsanlar seni seviyor da bulaşıyor. Şimdi bakıyorum diz kapağı güzel çocukla yağlı ballı olmuşsunuz ne güzel..Yaaa evett cli bana sarmisti bi araaa oda hoppp yaninda yancisi sinir ediyidu beniii
Ayy yok yok o ruh hastasi ayri bi leveldiİnsanlar seni seviyor da bulaşıyor. Şimdi bakıyorum diz kapağı güzel çocukla yağlı ballı olmuşsunuz ne güzel..
huri'nin de engeli açtın demek, gelse de kavga etseniz ya, özledik hah.
Bir varım bir yok ben canım. Klaus Avrupa vizesi almak için peşinde..Ayy yok yok o ruh hastasi ayri bi leveldi
Dusunsene hic tanimadigim insanlarla beni sevgili yapiyodu omggg. Birakti galiba kurtuldukkkk. Klausla bi oyle bi boyleyim yaaa. Sen niye gozukmuyorsun
Yok be adam milyoner. Dimi KlausoooBir varım bir yok ben canım. Klaus Avrupa vizesi almak için peşinde..
Sevimli çocuk ama bir şans ver bence![]()